0 oy
159 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (96 puan) tarafından
Merhaba anneler, 6 aylık bi kızım var. Sürekli duş alırım bornozla da başımda havluyla da emzirmişliğim var ama bu akşam duştan sonra kızımı emzirmek için kucağıma aldığımda ağlamaya başladı. Bakıp bakıp sürekli ağladı ve hiç emmedi. Başımda havlu vardı ondanmı acaba diye çıkardım saçımı kuruttum herzamanki gibi topladım sürekli yaptığım herşeyi yaptım ama çok ağladı. Babasına gidince sustu. Karşıdan baktı yine ağladı anlayamadım. Sabun şampuan kokusu farklı desem Sabun şampuan vs her zamanki kullandığım marka ve kokular. Banyodan önceki tişortumu aldım belki kokusunu duyunca rahatlar diye yok o da fayda etmedi hep ağladı. Emmeden ağlaya ağlaya uyudu. Neden olabilir acaba kafam karıştı. Başına böyle birşey gelen varmı? 
Bebek Ayı 6

3 Cevaplar

0 oy
(343 puan) tarafından
Benim bebegimdede olmustu canim iki kez banyo dan cikinca oyle gitmiştim yanina cok ağlamıştı daha da oyle gitmem yanina 
(96 puan) tarafından
:) bende öyle gözükmem bir daha gözüne. Çok ağladı. Hani desem çamaşır deterjanı ya da şampuan vs farklı özellikle aynı alıyoruz bebek alıştığı kokuyu duysun diye. İlk kez böyle bişey oldu hem güldüm hem üzüldüm.
-Reklam-
0 oy
(202 puan) tarafından
Ben de çok merak etmiştim, duştan sonra saçlarımı kurutmadan emzireyim de uyusun istemiştim. İki kere yaşadım, ikisinde de bana bakıp bakıp içerlenerek ağladı babasına gitti. 9-10 aylık falandı o zamanlar, dedim şampuan, duş jeli falan midesini mi bulandırdı acaba. Bir kere de oğlumun şampuanıyla yıkandım yine aynı. Ki ikisinde de oğlumu yıkayıp babasına verdim ve ben yıkanana kadar babası kuruladı-giydirdi. Artık ya beni bıraktı diye küstü gelmedi, ya da emerken saçlarımla oynayıp uyuduğu için öyle yaptı bilemedim ama çok üzülmüştüm. Ağlarsa da ağlasın diyorum, saçlarımı falan kurutup alıyorum. O an yaşadıklarım çok kötü idi, bana beni sevmiyormuş hissi yaşattığı gibi gözümün içine beni al der gibi bakıyor alıyorum hemen ciddi ciddi ağlayarak babasına sarılıyordu. Benden çok korkmuş gibi hissetmiştim. Allah yaşatmasın bir daha.
(96 puan) tarafından
Amin amin bidaha yaşamayız inşallah. Evet çok kötü hissettim bende kendimi. Hem korkmuş hem sevmiyormuş gibi. Ağlayarak babasına gidiyor ama bakışları da aynı beni al der gibiydi hem komik geldi güldük hem de çok üzüldüm. 1 haftadır hep koyu renk giyindim dün beyaz tişort giydim tişorta bakıp bakıp ağladı acaba ondan mı diye de düşündüm ama bilmiyorum. İnşallah bi daha yaşamayız.
0 oy
(83 puan) tarafından
Aynı şeyi 7 ayında birkaç kere yaşadım. Gece yarısına kadar uyumadı. Babasından bana gelmiyordu ağlıyordu. Çok kötü olmuşdum. Sonradan geçti. Atak dönemi ya da diş yüzünden olduğunu düşündüm.
(96 puan) tarafından
Bizim iki dişimiz çıktı alttan minik 2 gün oluyor çıkalı acaba ondan mı diye de düşündüm ama emin olamadım. Büyüm kızımda hiç olmadı böyle birşey şaşırdık hepimiz.
(83 puan) tarafından
Bizde diş çıktıktan sonra o sorunlar kalmadı. Belki de diştendir.
(96 puan) tarafından
Olabilir. Bizde 2 minik diş var görünüyor. Ama bir daha olmadı aynı sorun. Yine duştan sonra gittim yanına birdaha ağlamadı hayret bişiy :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 144 göst.
17 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hidayet nazlı (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
23 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Öznur Y (1,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 468 göst.
22 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nehhir (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
...