0 oy
322 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (14 puan) tarafından
Anneler ben öğretmenim ve eylül ayında işe başlayacagım ücretsiz izindeyim şuanda.ikiz bebeklerim ozaman 22-23 aylık olacaklar.kreş düşünüyorum ama yine de kararsızım.bebeklerime hep kendim baktım.suan 15 aylıklar, bakıcı olayına sıcak bakamıyorum bir türlü bir de güvelilir birini bulmak çok zor gurbeteyim.ve ikiz bakımı ayrı bir olay takdir edersiniz ki,buna rağmen kreş için de çok küçük olacaklarmış gibi hissediyorum ve şimdiden düşün düşün işin içinden çıkamıyorum.deneyimli anneler fikir paylaşabilir mi
Bebek Ayı 15

4 Cevaplar

0 oy
(3,585 puan) tarafından
Bence kres cocuklar icin en iyi şey ama ben bebegim icin noroloji doktoru ile konustum. Eylülde benim bebegim 26 aylik olacak. Nisandan sonra ebeveynli eylülden sonra da daha küçük olduğu icin yarim gün başlatabilirsiniz diye belirtti. Verenler var tabiki de ama tam gün icin biraz küçük kalabilir. 
(3,796 puan) tarafından
Ne guzel yazmissiniz. Bende 20 aylik olunca oyun grubuna gotureyim diyorum. 24 aylik gibi beraber gideriz krese diye dusundum. 25-26 aylikta yarim zamanli, sonrasinda da tam gun seklinde dusunmustum. Benim gozumde de tam gun icin biraz kucuk ama bakacak kimse yok :(
(14 puan) tarafından
Ben sınıf öğretmeniyim malum saatlerimiz belli umarım bir çıkış yolu bulurum.amin.bakıcı olayına hiç girmek istemiyorum ozaman geriye tek seçenek tam zamanlı kreş yada 15.00 de alıcam o zaman çıkıyorum çünkü
(3,796 puan) tarafından
Bakici bende dusunmuyorum. Belki annemi cagiririm oglene kadar krese gider bi kac saatte annem bakar gibi dusundum. Bakalim.
İzni uzatma sansiniz var mi
(3,585 puan) tarafından
Tesekkur ederim minnak35 evet bende öyle düşünüyorum. Benimde bakacak kimsem yok ve işe donmek istiyorum. Tam gün olana kadar da dönemeyeceğim. Bakıcılar 2 kati para istiyor. Sigorta da eklenince ne yazik ki cok fazla oluyor. En guzeli eğitim açısından da kres daha mantıklı oluyor.

Gnccgl yanlis bilmiyorsam oglen 2 e kadar sürüyor. Konuşursunuz ona gore sorun olmaz. Ama Eylül den önce verin. Cunku 1 2 hafta çocuğa bağlı olarak oryantasyon süresi oluyor. Eğer hemen alışırsa sorun yok. Ama alışana kadar okula yakın yerde ve kısa saatler ile başlıyorlar. O konuda bilgi alın. Sonra okula başlayınca sorun yaşamayın.
-Reklam-
0 oy
(3,796 puan) tarafından
Benim bebegimde 16 aylik. Bende subatta baslayacagim, 25-26 aylik gibi vermeyi dusunuyorum krese. Bakici hem guvenli gelmiyo, hemde kreste biseyler ogrenir diye dusunuyorum. Evde sıkılıyo zaten. Deneyimim yok tabi ama dusuncelerim bu yonde.

Ders saatinizi az alip yarim gun seklinde vermek daha mantikli gibi en azindan bi donem bu sekilde ilerleyebilirsiniz. Bilmiyorum okulunuzun saatleri falan nasil ama bence cok kucuk olmayacaklar. İnsallah kisa surede alisirlar :)
(14 puan) tarafından
Maalesef sınıf öğretmeniyim.saatler sabit.15.00 da bitiyor. Belki o şekilde çıkar çıkmaz alıtım ama düşündükçe işin içinden çıkamıyorum.çalışan anne olmanın zorlukları maalesef umarım dediğiniz gibi olur ve alışırlar.bakıcı olayına hiç gitmek istemiyorum çünkü ikiz.brn bile annr olarak çok zorlanıyorum her bakıcı uyum saglayamayabilir
(3,796 puan) tarafından
Yine 15 gec bi saat degil canim. Bende lisedeyim okul tam gun bazi gunler 9-5 calisiyorum. Acaba 3 ay falan yarim gun gonderim annemi mi cagirsam diye dusundum ama bilemiyorum. Senin oyle birisi var mi anne kayinvalide falan,2-3 saat idare etseler yeter aslinda. Zaten oglen gelir uyurlar heralde. Sonra da sen gelirsin. Ben bi ihtimal oyle dusunuyorum ama tabi annemin bu durumdan daha haberi yok :)
0 oy
(88 puan) tarafından
Merhaba hocam ben de lisede öğretmenim. 27 aylık oğlum bu ay kreşe verdim. İlk hafta oryantasyondu. Pazartesi tam gün şeklinde başlayacak. Siz verdiniz mi? Bebeğinizin reaksiyonu nasıldı? İnsan sürekli endişe halinde kreşte iyi ve mutlu olduğunu anlar mıyım gibi düşünceler sardı beni. 
0 oy
(20 puan) tarafından
Merhabalr bende aynı durumdayim siz ne yaptınız neler yaşadınız merak ediyorum ücretsiz iznim bitince kreş düşünüyorum bana bilgi verebilir misiniz?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 162 göst.
23 Mart 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Betl (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 620 göst.
26 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bayyb (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
14 Ocak 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Funda_baran (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
...