0 oy
616 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (344 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Merhabalar ilk anneliğim bu. Mukuslu kaka nedir bi sorun mudur tam bilmiyorum sümüksü kakaasi oluyor her seferinde. Yardımcı olabilir misiniz

Bebek Ayı 45 günlük

4 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Merhaba instgaram hesabınız varsa nurselina ile yeni doğan diye bir hesap var kendisi çocuk doktoru onun videosunu izleyebilirsiniz. Tek başına mukuslu kaka bir problem değil diye biliyorum.
(344 puan) tarafından
Nurselina tekin mi acaba
(42 puan) tarafından
Evet aynen Nursel Tekin ismi
-Reklam-
0 oy
(13 puan) tarafından
bizim kakamizda mukuslu ve sıvıdı doktora gittik alerjimiz çıktı süt ve yumurtaya
(344 puan) tarafından
Eger tiksinmezseniz resim.yukledim bakabilir misiniz mukus var mi acaba
0 oy
(164 puan) tarafından
Bana da doktorum eğer sen tatlı tuketirsen de kaka.mukuslu olur demişti.
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Tek başına mukuslu kaka alerji değil diyen arkadaslar. Tek başına mukuslu kaka ile süt yumurta laktoz maya patates domates uskumru keçi sütü tavuk şeftali kayısı arpa maya mantar alerjimiz çıktı :)
(12 puan) tarafından
Doktor diyet önermedi sadece cildinde olduğu için. Muhtemelen yumurta ve süt alerjisi var dedi. Damla verdi ama oda uyku yapıyormuş korktum veremedim. Pek olmaz ama buğün nedense salyamsı beyaz yapışkan akıntı gördüm kakasında. Bide uykuya baya ağlayarak geçiyor. Acaba 4.ay ayağı mı diyorum ama anlamadım ki
(1,246 puan) tarafından
Süt yumurta alerjisi varsa senin onları tuketmemen gerek. Bu süreci daha da çok uzatir. Alerjinin kaybolmasıni zorlaştırır Ayrıca sanırım bahsettiğin damla zaditen. Ben büyük kızıma doğduğundan beri kullanıyorum. 1 yaşından sonra surubuna geçtim. Ben genelde gece uykusuna yatmadan önce verdim hep.
(12 puan) tarafından
Aynen o. Peki zararını gördün mü o ilacın. Alerjiye nasıl etkisi var. Bana 10 gün kullan sabah akşam bırak dedi. Kalıcı mı geçici mi etkiliyor.
(1,246 puan) tarafından
Zaditen gıda alerjisi için değil. Genelde bahar alerjisi tarzı alerjiler için.. geniz akıntısı yada gözlerde kaşıntı olan durumlarda özellikle kullanılıyo.
(12 puan) tarafından
Anladım. Öpüldüğü için ve kustuğu için yanaklarda çıkıyor dendi ama onların yaptığını düşünmüyorum. Biz alerjik değiliz bu çoçuk nasıl oldu hala anlamadım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 516 göst.
0 oy
3 cevap 1,179 göst.
21 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Baharbasaran (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 555 göst.
1 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde seliminannesi_ (29 puan) tarafından soruldu
...