0 oy
144 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 15 gün sonra 13 aylık olacak ve 1 buçuk ay erken doğdu. Siz bu aylarda nasıl yemekler veriyorsunuz öğünlerini nasil hazirlıyorsunuz 

2 Cevaplar

0 oy
(492 puan) tarafından
13 bucuk aylık kızım sabahları içine ruseym tarhana yulaf patates peynir vs. Herhangi bisey ekleyerek bazen de eklemeden omlet yapıyorum yarim çay bardağı da ballı ılık su içiyor yanında. Omleti bazen bitirir bazen bitirmez. Bugün patates havuç sogan domates ve biraz kıyma ile bulgur pilavı yaptım. Yayla çorbası tarhana çorbası sebze yemekleri makarna ve biz ne yiyosak veriyorum. Arada da eline muz elma portakal kek poğaça artık o gün evde ne varsa veriyorum. Genel olarak biz ne yiyorsak hep ondan yiyor 9. Aydan itibaren ona ayrı yemek hazırlamayı bıraktım. Bazen heveslenirsem  üşenmezsem ona ayrı hazırlarım.
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Biz ne yersek onu yiyiyor. Baharat ve tuza dikkat ediyorum yine. Sabah ilk kalktığında meyveli yoğurt (evde yapıyorum) ya da pekmezli yoğurt veriyorum.sonra bizimle kahvaltı yapıyor. Yumurta, zeytin, peynir vs canı ne isterse. Öğlen de çorba, sebze vs ne varsa. Öğleden sonra meyve, kuru meyve ve  akşam da bizimle yiyiyor. Bu arada midesi kuş kadar. Öyle hapur hupur yiyen bir bebek değil. Hepsinden azar azar. 
(51 puan) tarafından
Ekstra emziriyor musunuz mama mi veriyorsunuz . Benimkiler yese bile ardından bir biberon mama içiyorlar huy halina getirmişler yaaa
(762 puan) tarafından
Yazmayı unutmuşum pardon, evet emziriyorum. Sabah kalkınca emziriyorum sonra kahvaltı. Öğşen uyumadan önce, akşama doğru ve gece uykusundan önce emiyor. Ben hep teklif ediyorum ama saatleri kendisi böyle istiyor.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 422 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.
0 oy
1 cevap 257 göst.
7 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Selin&&& (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
17 Kasım 2021 Ek gıda & Beslenme kategorisinde iremmm (53 puan) tarafından soruldu
...