0 oy
91 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (75 puan) tarafından

Selam anneler   54 günlük olduk. Geçen hafta ishhal olduğunda doktora götürmüştüm kaka rengi normaldi sadece gün içinde çok sık bez değiştirdiğim içn gitmiştim ama sonucum normal çıktı çok şükür. o zaman gaz probleminden dolayı maflor gaz damlası ve Aptamil Prosneyo mama almamızı söyledi 6 gündür kullanıyoruz. Çok huzursuz sürekli uyanıyor gaz çıkarmak için uykuya dalamıyır. Bu zamana kadar kakası normaldi ama dün 4 kez koyu yeşil yeşil arası cıvık kaka yaptı bunun sebebi ne olabilir sütümüde sağıp veriyorum yeterli olmadığı için mama takviyesi yapıyorum. Genel olarak mama tüketimi oluyor. Başına gelen var mı ve nedeni ne olabilir??


Fotoğraf ekledim kusura bakmayın.

image

1 cevap

0 oy
(9,168 puan) tarafından
Koyu yeşil kaka aşırı beslendiği anlamına gelir. Anne sütü ise yapacak birşey yok. Mama ise takipte kalın 
(75 puan) tarafından
Ya doymak pek bilmiyor ağlıyor aç olunca bende veriyorum mecburen gaz ve huzursuzluk çok var  atal dönemleri sanırım uykuya bile dalamıyor doğru düzgün  3 gün oldu böyle kakası umarım kötü birşey yoktur ama günde 3 4 bezi geçmiyor.
(9,168 puan) tarafından
Çok yiyen bebekde bir kısır döngü vardır.. Emer gazı olur ağlar emer yine gazı olur.. Çok yiyen bebeğin gazı çok olur.. Ama yeşil kaka tek başına anlamı fazla beslemek. Üşütme, senin yeşil şeyler Yemen falan lafları gezer ama hepsi fasafiso.. Ben ıspanak yedim diye çocuk niye yeşil yapsın. Menemen yiyince kırmızı mı yapıyor mesela.
(75 puan) tarafından
Evet sütümü sağıp veriyorum genelde öyle derler sütten geçer ama bunu pek bilmiyorum onaylanmış bişey değil sonuçta. Peki ne yapmam lazım ilk bebğim tecrübesizlilte var  yanlız gazıda çok kötü kokuyor
(9,168 puan) tarafından
Gazı kötü kokuyor ise bir çok nedeni olabilir o zaman doktor görmesi gerekir. Anne sütü alan bebeğin gazı bellidir çünkü.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 163 göst.
24 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tostikbebe (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 844 göst.
21 Ocak 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hicret (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 458 göst.
18 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ilbogayasemin (232 puan) tarafından soruldu
...