0 oy
220 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (390 puan) tarafından
Kuzenim doğum yaptı bebeği göğsünü almıyor silikon uç ile emziriyor. Ne yapmak lazım acaba bilgisi olan varmı ?

5 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Meme bası buyuk ya da cokuk olabılır. Buyukse bebek buyudukce alır. Cokukse masajı var onu uygulayabılırsınız zaten sılıkon uc da zamanla cıkarır memebasını. 
(390 puan) tarafından
Silikon ile emiyor silikon olmayınca agliyormus sebebi meme ucu ile alakalı mi acaba .
(863 puan) tarafından
Öyledır buyuk ıhtımal. Gece vermeyı denesın. Bır kac defa alıyorsa sılıkonu cıkarsın aradan. Alıskanlık yapabılır. Gece bebek uyanmadan anne kendı teklıf etsın bebege kendı memesını.
(390 puan) tarafından
Farkettigi zaman ağzını kapatmıyor hemen ağlamaya başlıyor .. acaba zamanla düzelir mi böyle devam mı eder. Başka bir çözümü varmıdır acaba ?
(863 puan) tarafından
Dedıklerımı deneyın. Böyle devam edecegını  dusunmuyorum. Sonucta anne sutunu almak istiyor bır sekılde. Alısır zamanla her seferınde denemek lazım ucsuz.
(390 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkürler ☺️♥️
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Silikon uca alışırsa öyle gider. Bebek emerken silikonu çıkarıp memesini teklif etsin bi kaç kez denesin eğer bi kaç gün içinde hala daha alışmazsa YouTubede silikon uc bıraktırma videoları var onları izleyip silikon ucu milim milim günden günde keserek deneyin.
(390 puan) tarafından
Dediğiniz şekilde meme ile vermeye çalışıyor ama mümkün değil almiyormus. Büyüdükçe belki düzene girer . Emzirme koçları yönlendir mi acaba .?
(1,348 puan) tarafından
Büyüdükçe daha çok alışacak ve bırakmak dahada zorlaşacak. Facebook'da emzirme akademisi diye grup var orda emzirme danışmanları ücretsiz yardımcı oluyolar.
0 oy
(479 puan) tarafından
Bende silikon uçla emziriyorum. Kendimde bebeğimde çok memnunuz. Kolay bir şekilde emiyor bende elimde göğüsümü sıkıp yorulmuyorum. Direk tutuyor. Bırakmayı da düşünmüyorum. Kuzenine söyle mühim olan anne sütünü alıyor mu gerisi önemli değil. Benim doktorum bırakmamı önermedi çocuk sinirleniyor normal verince üzmeye değmez dedi zaten biraz büyüdümü normal alacak silikona gerek kalmadan. Sürecin tadını çıkarsın kendini üzmesin.
(390 puan) tarafından
Evet silikonsuz vermeye çalışınca çok sinirleniyormus , tamam çok teşekkürler bilgiler için ☺️
0 oy
(46 puan) tarafından
Benim bebeğimde beş aylık hala silikon uçla emiyo elinden geldiğince silikonla emzirirken çıkartıp vermeyi denesin ama turmuyor diye diye strese girmesin sakın sütte herhangi bir azalma falan olmuyo bebek anne sütünü de alıyor göğüslerde yara olmuyor normal emmezse de artı yönleride var yani
0 oy
(407 puan) tarafından
meme ucu büyükse zorlanır yada sütü tazyikli geliyorsa zorlanır almakta

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 296 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
18 cevap 589 göst.
12 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayyıldız (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
...