0 oy
154 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,370 puan) tarafından
Kızlar 3gün önce kontrolumuz vardı Allahtan ki. 35 haftalık bebeğim, nts de 3dk da 2 dk bir sancılar göründü, açılma sıfır tabi çünkü erken doğum hiç görünmüyordu. 38hafta da sezeryan olucaktık zaten. Serum ile durdurmaya çalıştı doktorum ama nafile tekrardan Nts alındım bu defa bebek garip tepkiler ile Bi o tarafa Bi bu tarafa artınca doktor hastasınım bile bırakıtı soyup beni aldılar sezeryana, şuan kuzum entübe solunum sıkıntısı çekiyor dualarınıza ihtiyacım var, ben de spinal oldum ama felaket haldeyim ayağa kalkamıyorum.. 

4 Cevaplar

0 oy
(407 puan) tarafından
acil şifalar olsun allah analı babalı büyütsün canım
(1,370 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım inşallah minik kuzun hemencecik toparlanıp gelir o sefkale bekleyen kollarına kavuşursunuz Allahim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤❤
(1,370 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah, rabbim düşmanım dahi olsa kimseyi evladı ile sınamasın çok zor Bi durum gerçekten içim acıyor kalbim ağrıyor resmen..
(205 puan) tarafından
Amin canım inşallah.evlat bambaşka bi şey.evladin şu an en güzel şekilde bakılıyor canim ama bu süreçte sende bir an önce toparlanmaya bak moralini yüksek tut en kısa zamanda kollarına alacağını hayal et ve sütun de gelsin hemencecik bebeğini de en güzel şekilde karşıla annesi.sevgiyle kal
0 oy
(9,152 puan) tarafından
Geçmiş olsun.. Bol bol yürüyün. Yürüdüm geldim şimdi demeyin. Durun durun yürüyün. Çabuk iyi olmanın tek şartı.. Birde bol sıvı almak. 
(1,370 puan) tarafından
Yürüyebilsem çok istiyorum, biran önce topatlanayım 3yaşında bakmam gereken kızım var, yavrum ben göreyim ihtiyaçlarını istiyor  ama inki nazlı değilim, kızım da sezeryan dı ayılıp kendime geldiğim andan itibaren kızımın tüm herşeyini kendim yaptım hiç oturmadım yatmadım herkes şaşırdımkaldı. Ama bunda neden böyle oldum bilmiyorum da psikolojik olarakda hazır değildim şok ile girdim ondan da olabilir.
(9,152 puan) tarafından
Psikoloji bencede çok önemli. İlk çocukta bende çok kötüyüm. Ama ikinci de kendim ayağa kalktım. Çünkü kendimi psikolojik olarak rn kötüye ayarladım. Hatta ikinci gün hastanede refakatçim bile yoktu. Ama ilk veya ikinci tek değişmeyen şey yürüyemiyorum diyip pes ettikçe o yataktan çıkmak daha daha zor geliyor
0 oy
(89 puan) tarafından
Benimde bebeğim 35 haftalık doğdu solunum sıkıntısıyla atlattı çok şükür zor Bi durum. Allah şifasını versin bebişinin çok geçmiş olsun. 
(1,370 puan) tarafından
Allah razı olsun size de çok geçmiş olsun. Nekadar kaldı küvezde bebek peki. Kilo boy neydi.
(89 puan) tarafından
Bi hafta kaldı, 2kilo doğdu 48 cm
(1,370 puan) tarafından
Hadi inşallah bizimki de çıkar 1 haftası dolunca canım. Ama ben daha hiç düzelemedim, yardımsız yürüyemiyorum basamıyorum çok korkuyorum geçmeyecek die. Spinal yapıldı mecbur karnım tok die acil yapıldığı için, oda beni mahvetti, ilkinde genel oldum 2gün kalktım... Bu spinal kiminde malesef çok sıkıntı bırakıyor kiminde ise mükemmel inşallah bende biran önce iyileşirim, tuvalete bile yardımsız girip çıkamıyorum çok bunaldım bu yüzden.
...