0 oy
165 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (48 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar kizimin kanında enfeksiyon çıktı sizinde başıniza geldimi bu süreçte neler yaptınız?  ve enfeksiyon kaç gün sürüyor geçmesi ? 

6 Cevaplar

0 oy
(502 puan) tarafından
Antibiyotik ihmal etmeyin tatlım, doğal da çok küçük daha alerji yapabilir 
-Reklam-
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Enfeksiyonu en guzeli antibiyotik düşürüyor canim eger ilerlerse daha kotu yapıyor. Ama dogal bir çözüm istiyorsan ayına uygun ise kuru dutu kaynat suyunu içir. Ama dediğim gibi enfeksiyon cok ilerlerse ates daha cok yükseliyor. Sırf doktor antibiyotik vermedi diye atesi 40 lara çıkan bebek biliyorum. Acillik oldu ve oradaki doktor neden antibiyotik verilmedi diye kızdı. Cok enfeksiyon yükselince yogun bakima yatan bebegi de biliyorum. Kork diye yazmıyorum ama ihmal etme. Antibiyotik kullanınca enfeksiyon da 3 gune düşürmus oluyor.
0 oy
(1,126 puan) tarafından
6 ayı geçkin sanırım sarı üzüm hosafı kandaki enfeksiyonu temizlemede yardımcı oluyor  tabiki doktorun verdigi ilaçlarıda düzenli kulanin rabbim şifa versin insallah
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Bizdede oldu ama ilk doğduğu zamandı antibiyotik kullanmayı ihmal etmeyin antibiyotiğin bağırsaklara verdiği hasar içinde probiyotik kullanabilirsiniz. Emziriyosanız sarımsakları minik minik doğrayıp yutun sütünüzden bebeğinize geçer. Bebeğiniz 9 ay üstü ise çok minik sarımsağı ezip yoğurda karıştırıp verebilirsiniz. Geçmiş olsun.
0 oy
(6 puan) tarafından
Doğar doğmaz kanında enfeksiyon çıktı ve 7 gün hastanede kaldık.sabah aksam antibiyotik veriyorlar damar yolundan snra geçiyor zaten 
0 oy
(348 puan) tarafından
Dut suyu sabah aksam ac karnına 

Udi hindi yağı bir çay kaşığı 

Sarımsak kendin ye sütünden gecer emiyorsa 

Yemeğine çorbasına kat ek gıda aliyorsa

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
25 Kasım 2022 36-48 ay arası bebekler kategorisinde alyna61 (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
29 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Umayz (902 puan) tarafından soruldu
...