0 oy
181 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 3.5 Aylık. Daha önce de yazmıştım 12. Hafta atak donemindeydik. Emziremiyordum çok zorlanıyordum. 20 gündür bu sekilde. Durum hala aynı daha kötüye gidiyor hatta. Uykusunda emziriyorum sadece 4 saat de ac kalsa uyanikken almıyor. Göğsüme yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor. 2. Aydan 3.aya sadece 500 gr almış önceleri kilo alımı daha iyiydi. Başına gelen var mı meme reddi mi acaba ? Ilk bebeğim nasıl baş edebilirim ? Ya da atak devam ediyorsa ne kadar sürüyor?
Bebek Ayı 3 Ay 11 Günlük

3 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından
Denemişsinizdir belki ama yürüyerek emzirme duşda emzirme vs yöntemler çok işe yarıyor. Belli bi süre sonra emmeyi tekrar seviyorlar. Ağzında pamukçuk olabilir bi bakın isterseniz. Ben meme reddinde kombo yapmıştım. Adet olmuştum ağzında pamukçuk çıkmıştı yetmezmiş gibi bide atak haftasına girmiştik. Parfüm, Sigara vs kullanmaya başladıysanız kokusu da yapıyormuş.

Emzirmeye başlamadan önce bi duş alıp göğüs etrafınıza sütünüzü sıkın kokusu iyice yayılsın ortam sıcaklığı iyiyse bebişle ten tene bi temasla yürüyerek emzirin belki işe yarar bende işe yaradı en azından.
(161 puan) tarafından
Aklınıza gelecek veya gelemeyecek her yöntemi denedim deniyorum cok zorlanıyorum sigara parfüm kullanmıyorum yani koku değişimi yok. Kendi temizliğime de önem veriyorum. Dediğiniz gibi dustan sonra sütü sıkıp deneyim birde.

Çok teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Benimde ilk bebeğim 32 haftalık doğmuştu çok istedim 2 yaşına kadar emzirmeyi ama 8 aylıkken gögsume yanastikca kıyametler kopuyordu o istemedikçe ben ağlıyordum doktoru aradım inatlaşma hepten rededer memeyi dedi ama yinede çok uzun sürmedi bir kaç gün sonra tamamen kesti memeyi bende sagarak 1 yaşına kadar içirdim sonrada kesildi sütüm zaten domtrunuza bı danisın isterseniz belki bir yeri agriyordur kulak agrisida yan yatıp emerken çok yoğun oluyor çeneyi oynattilca bebeği rahatsız ediyor 
(161 puan) tarafından
Kulak ağrısı daha önce hiç aklıma gelmedi doktora götürmeyi düşünüyorum bu şekilde çünkü cok zor
0 oy
(309 puan) tarafından
Bazı bebekler 3 buçuk aylıkken giriyor 4 ay atağına bizde 3 buçukta başladık maalesef 1 ay sürdü. Geçici bir donem yine öyle düşünün sık sık meme teklif etmeye devam edin
(161 puan) tarafından
20 gündür bu durumdayiz o zaman biz 3 aya girmeden 4. Ay atağına girmiş oluyoruz. Bende oyle yapmaya çalışıyorum sık sık teklif ediyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 226 göst.
17 Haziran 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Masal23 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
28 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde busrahıraaa (77 puan) tarafından soruldu
...