0 oy
301 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (108 puan) tarafından
Bebeğim iki yaşına girecek çok hareketli uyku yok zaten kendim coook zayıfladım nasi toparlanabilirim 

3 Cevaplar

+1 oy
(180 puan) tarafından
Merhaba,

Kilo almanız yada zayıf olmanızdan ziyade kas ve yağ ölçümü yaptırmanızi tavsiye ederim. Çok zayıf insanlarda  yağ dokusu yada çok kilolu insanda kas dokusu fazla olabiliyor. Beslenme seklinizide buna uygun yapmalısınız. Enerji sorununuzu kan değerlerine baktirarak net sonuca ulaşırsınız, uygun takviyeler ile destekleyebilirsiniz. 

Omega3 d vitamini c vitamini genel olarak tüm kadınlarda düşük bunları gözden geçirebilirsiniz. 

Sevgiler.❤
(108 puan) tarafından
Ne güzel yazmissiniz teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(248 puan) tarafından
Ahh keske bnde zayıflayabilseydim. 80 kiloyum isterseniz 30 unu size gönderebilirim:):) hamile kalmadan önce hiç 53 kilo bile olmazdım ama simdi 6 aylik oğlum var ve kilo vermem gerekirken ha bire alıyorum psikolojim bozuldu artık.
0 oy
Profil image (83 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef hatta buraya da yazdım belki birileri ilaç tafsiye edebilir ama maalesef omduğum cvbı alamadım düzenli beslenin diyor herkes ama çocuk peşinde koşturuyoruz anca besleme bir türlü yapamıyoruz ben 42 kg düşün artık biran önce kilo almak istiyorum Demir eksikliğim çok var ilaç kullanıyorum İlaçtan sonra aile hekimimiz kilo takibi başlatacaz dedi umarım biran önce alırım kiloyu sende bi doktora görün DAHİLİYE Bölümüne gidip kan tahlili yaptır orda belli olur zaten vitaminlerin eksikliğini 

İlgili bir soru bulunamadı

...