0 oy
311 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (59 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar merhaba benim bebeğim 18 aylık bir ortama girdiğimizde orada akranları varsa onlara gülümseyen dokunmak isteyen bir bebek onlarla oynamaya da çalışıyor gözlemlerim kadarıyla ama diğer bebekler bağırdığı veya ağlamaya başladığı zaman benim bebeğim de ağlıyor korkuyor yada onlar bebeğime doğru koşup geldiği zaman da aynı tepkiyi veriyor neden bu şekilde sizce yaşayanların iz oldu mu ?
Bebek Ayı 18
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(1,348 puan) tarafından
Kızım 15 aylık geçen hafta kuzenimin bebeği geldi bize 7 ay küçük benim kızımdan o biraz bağırsa benimki korkuyodu ağladığı zaman ağlıyodu. Ama arkadaşımın 5 yaşında oğlu var onunla çok güzel oynuyo mesela. Normal bi durum bence.
(59 puan) tarafından
Bizde de durum aynı bugün görümcelerimin çocukları bir 5 biri 4 yaşında onlara çok güzel vakit geçiriyor valla anlamadım bende neden böyle olduğunu
(1,348 puan) tarafından
Yaş olarak büyük olanlar oyun kurmayı biliyo ve oynayabiliyo ama aynı yaş ve daha küçükleri bilmediği için ister istemez birbirlerini korkutuyo olabilir. Aynı arkadaşımın 2 ay küçük kızı onunlada aynı hiç oynamaz hatta yan yana bile gelmek istemiyo ama abisiyle koşturuyo oyuncaklarıyla vakit geçiriyo.
-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından
Bebişim 13 aylık ve dışarıya dönük, sosyal. Bizde hiç bağırıp, çağırma, kızma görmediği için geçen parkta yaşça büyük çocuklar kavga edince korktu ağladı. 

Alışık olmadığı davranışları gördüğü için yadırgıyordur sizin bebiş de. 
0 oy
(472 puan) tarafından
Benim kizmda bu ayın 5 de 18 aylık olcak bizdede aynı sorun var arkadaşlarla toplanyrz onlarla aynı aydalar aralarında 5 10 gün fark var 17 buçuk aylık hepsi biri ağlayınca digeride agliyo krize giriyolar beni görmediği an cildiriyo ondan sonra herkes evine gidene kadar gözü hep bende oyun oynamak istemiyo çay doldurmaya gideyim krize giriyo o satten sonra yanından ayrıldığımda kıyamet kopariyo demekki hepsi ayni atak dönemi gibi bişey olablr
(59 puan) tarafından
Neler yapabiliyor benim bebeğim e çok yakın ayda olduğu için merak ettim :))
(472 puan) tarafından
1 yaşından itibaren desteksiz şekilde çok guzl yürümeye basladi şuan evin içinde koşma denemeleri yapıyor kendi başına kaşıkla çatalla bisiler yiyor anne baba dede mama ge ge (gel) diyor aciktiginda MAM diye bagiriyo çamaşır sererken bana o kıyafetleri veriyo birlikte seriyoruz mesela altına kakasını yada çiş yaptiginda artık ıslak mendil getiriiyo bezleri çekmecede bazen orayı gosteriyo kahvaltı yapmiyo ek gıda sorunu yaşıyoruz yemeklerlede aramıs yok en büyük sorunumus bu mama istiyo yemek yese bile illa mama içecek 1 yaşına kadar anne sütü aldı sonrasında mama ile devam ettik bu ara ağlayarak herşeyi yaptrmaya calisuyo bana iş yaptirmamamk için hep pacama yapisiyo 8 tane disimiz var sürekli kendi dilinde bisiler soyluyo hiç susmuyo saklambaç oynamayı çok seviyo topa vurmayı öğrendi sürekli onu deniyo birde pipetle içmeyi öğrendi 1 aydır her sabah pipet istiyo kutusunun yerini biliyo eliyle gosteriyo her istediğini bizde böyle duurmlar valla karman corman oldu aklıma geldikçe yazdım bisiler sizin bebiş neler yapiyo:)
0 oy
Profil image (83 puan) tarafından
Canım benim kızda 20 aylık oda biri yüksek ses çıkardı mı hemen ağlıyor bende ilk başlarda endişelendim ama alıştım çoğu çocuk böyle oluyor zaten normal yani yeğenim de aynı öyle bide benim ki tek çocuk biz evde çok ses yapmadımız için kalabalığa girdiği gibi ağlıyor alışık değiller değişik geliyor o yüzden de ürperiyorlar birden gayet normal 
(59 puan) tarafından
Bebeğiniz neler yapabiliyor anlamina uygun kullandığı kelime var mı :)))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 375 göst.
26 Şubat 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ahsen in annesi (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 259 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.
4 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bonrexis (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
27 Nisan 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Asmin474721 (43 puan) tarafından soruldu
...