0 oy
129 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (264 puan) tarafından
Merhabalar kızlar. Kızım 10 aylık koltuğu tutup kalkıyo ama adımlaması cok az sizin bebeklerde durum ne. Yurutec mi almalıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Ben 6 aylıkken günde 10ar dakika koydum bebeklerimi. Şuan yürüteçin içinde kendi ayaklarıyla kendilerini kaldırıyorlar. Sağa sola koşturuyorlar. Fazla tutmamak şartıyla alıp koyabilirsin. 
(264 puan) tarafından
Yürüme arkadaşı daha mi iyi olur bilmiyorum bide sizin için 6 Ay erken değil mi
(129 puan) tarafından
Şimdi 7 aylıklar gene 10ar dakika koyuyorum günde 3 ya da 4 kez. Doktora danışıp koydum ben, belinii ve boynunu dik tutabildiği için azami koyabileceğimi söyledi.
(129 puan) tarafından
Yürüme arkadaşı ne?
(264 puan) tarafından
Yurutec değilde tutup kendi gidiyo nasil tarif etsem bilemedim :)
(129 puan) tarafından
İlk adım arabası olmuyor mu o?
(264 puan) tarafından
Ayni şey işte
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emekliyorsa yurutece hiç gerek yok benim kızım binmek istemiyor yurutece emekleyerek ya da tutunarak gitmek daha cazip geliyor yurutece daha koyarken havada başliyor ağlamaya :) 

Yani yurumesine yardımcı olsun diye istiyorsunuz anladım ama yürüteç daha da üşengeç yapıyor çocukları oturarak gittikleri için. Nasıl olsa düşmem diye denge bile kurmuyor çoğu zaman içinde. Yürüme arkadaşı daha mantıklı bence çünkü ayakta kalabilmek düşmemek icin beyin denge sistemi kaslar bütün vücut çalışıyor daha çabuk öğrenir yürümeyi 
(264 puan) tarafından
Emekliyo yaklaşık 1 qydir ve tutunup kalkiyo sadece adımda korkuyo sanki desteklemek istiyorum. Bide sormusken iştah açıcı bisey kullaniyo musunuz bebeğinize.
İlginiz için teşekkür ederim ayrı bi post acmim dedim :)
tarafından
Yok canım kullanmıyorum. yemesi için çok zorlamıyorum da kendisi nasıl isterse öyle yaklaştım. Şuan 1 yaşında. Bebekler yalnizliktan hoslanmiyorlar ben onu anladım mesela ona bişey hazırlayıp yedirmek istediğim zaman yemek istemiyor ama bizimle sofradayken mesela babasınin ve benim o yemekten yediğimizi görünce o da hevesleniyor yemek için. Sizi yerken görsün ben doğdu doğalı soframıza dahil ettim onu hep izlerdi bizi yerken ek gıdaya geçince de kolay oldu.
(264 puan) tarafından
Bende sofraya dahil ediyorum evet bencede boyle daha iştahlı yiyo bilemedim kullansam mi qcaba dedim ama genelde istah için doktorda onermiyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 338 göst.
0 oy
9 cevap 456 göst.
21 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aybi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
13 Aralık 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde elvn (69 puan) tarafından soruldu
...