0 oy
158 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (416 puan) tarafından
Kızım 18 aylık yeni yrnı fark ediyorum ki hep aglıyor. Bı oncekı posta nasıl bir cocuk oldugunu yazdım. Ben cocugu mu bu durumdan kurtarmak istiyorum. Kendimce dusundum ki pastel boya resim defteri bu tarz seyler alıp onun kafasını dagıtsam. Yada neler almam lazım. Anne baba bile demiyor. O kadar da iyi bakıyoruz. Ama hep huzursuz hep mızılsanıyor cok yoruldum. Buyuk bir egıtıme ihtiyacı var. Beni anlamıyor komut almıyor basına buyruk ne desem dıyım o Baska seylrle ilgili daima kosmak fırlatmak tarzı seyler seviyo uyumlu degil sakın degil. Dinlemek yok ogrenmeye hevesi yok. Ayyyy üzüntüden Bı hal oldum neler alsam iyi olur maddi olarak herseyı goze aldım. Lutfen bsıyler tavsiye edin. Ben napmalıuım. İlgisini cekıp oturamıyorum. Bı kukuli cıkınca oturup izler ama ben de TV izletmek istemiyorum. Oda hep sıkılıyor aglıyor tabak Canak getiriyorum ama o mutlu degil. 

2 Cevaplar

0 oy
(9,106 puan) tarafından
Koşmak fırlatmak istiyor ise böyle oyunlara yönelin. Evde bovling oynamak için setler oluyor mesela onları devirmeyi sevebilir. Sabit oturmayı sevmediği dönem de resim yapmayı istemez ve ısrar ederseniz ters tepebilir. Ama kısa 5 10 dk lik denemeler olurda henüz bir resmin içini boyamak mantığı yoktur. Öylesine karalar. Onun sevdiği oyunda konuşmak konuşturmak daha kolay. Bovling oynarken topu al. At  vur. Devir gibi kısa kelimeler sürekli olunca o da söyleyebilir. 

Ama hiç komut almıyor vs diyorsanız birde uzman desteği almak gerekir tabi ki. 

Ama genelde bazen bizim çocuğun ritmi neyse ona ayak uydurmamiz gerekir 
-Reklam-
0 oy
(790 puan) tarafından
Sizi hiç anlamiyorsa uzman desteği alın diğer şeyleri her çocuk öyle çabuk skliyolar 2 yaş sendromu var bizde aynı aydayiz sizinle onunnda etkisi var hiç konuşmaması anlamamask için doktora gidin bence önce ona göre sizi daha iyi yönlendirir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 215 göst.
3 Nisan 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Talha12345 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 183 göst.
0 oy
2 cevap 304 göst.
9 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tosbikannesi (12 puan) tarafından soruldu
...