0 oy
113 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (41 puan) tarafından
Merhaba biraz uzun yazacağım ama bu aralar çok kafam karıştı. 5 aylık olmamıza 3 gün kaldı. Kızın 2300 doğdu kilosu yavaş ilerlemeye başladı sadece anne sütü verdim hep. Pazartesi Kilomuz 5570 geldi. Gündüzleri beni emmeyi reddediyor diye hipp in keçi sütlü devam sütünü verdim 1 hafta olmadı henüz ilk verdiğim gün kakasını yaptı ama daha sonralarda kaka yapmamaya başladı karın şişliğinden anladım gazının olduğunu ve yaptırdım baya baya yaptı. Sonra 3 gün yine yapmadı yine dün denedim baya yine çıktı. Ama bu arada kan damlasına başladık bestirona. Kafam allak bullak oldu. Sürekli ağlıyor. Sürekli mızmızlık yapıyor. İlk 3 ayımız gazla geçti. Onu bitirdik hafiften düzelmeye başlıyor derken yine mızmız olmaya başladı. Sadece uykudan uyandığı zaman mutlu oluyor, sonralarda hep mutsuz ağlıyor. Misafir gelse yada biz gitsek yine ağlıyor. Çığlık atıyor bazen öyle bir ağlıyor ki nefesi gidiyor kıpkırmızı oluyor. Bu arada kızımda kansızlık çıktı acaba bu huysuzlukları onunla ilgili midir. Başına böyle bişiy gelen varmı. Napacağımı bilmiyorum o ağladıkça ben mafoluyoRum. 
Bebek Ayı 5

1 cevap

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Kansızlık iştahsızlık yapar. Mama ya zeytinyağı ekle bir çay kaşığı. Ağzını kontrol et. Diş etlerinde sisme varsa huysuzluk yapar. Kaka da mukus varmi acaba.
(41 puan) tarafından
Evet vardı zaten kendi yapamıyor 1 haftadır ben poposuna zeytin yağıyla uyarı veriyorum. Diş etleri beyazlamış zaten bayadır öyle. Tamam mama ya zeytinyağı deniyeveğimm
(1,246 puan) tarafından
Dişleri için de karafili soğanın içi ile ez. Havanda döv. Zeytinyağı ekleyip karıştır buzdolabında 4 saat dinlendir. Sonra yağına parmağını batırıp dış etlerine masaj yap. Çok rahatlatıyo Dr um tavsiyesiydi. Büyük kızımda çok çektim çünkü. Bununla bi nebze de olsa rahatliyodu
(1,083 puan) tarafından
Soğanı ilk defa duyuyorum acılık vermiyor mu? Zeytinyağ ve karanfil olarak duymuştum bu tarifi.Bilgi edinmek için soruyorum :)
(1,246 puan) tarafından
Hayır canım. Soganin iç kısmını cücük dediğimiz yeri kullanıyosun. Hiç tat falan yok. Ben çocuklarıma verdiğim herşeyi önce kendim denerim. Antibiyotikler de dahil :) zaten direk puresine değil yağına batiricaksin parmağını. Uyuşturma etkisi daha fazla oluyo.
(41 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bunu deniyeceğim
(1,246 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
(1,083 puan) tarafından
Teşekkürler  açıklama için ❣️vakti geldiğinde bizde yapacağız :)
(1,246 puan) tarafından
Rica ederim ❤️❤️
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...