0 oy
202 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (3 puan) tarafından
22 günlük bebeğim ilk haftadan beri pişik bacakları pul pul gibi ilk sleepy bebek bezi kullandık şuan primaya geçtik ama hala aynı gibi bezi mi değiştirmeliyim molfix iyi midir ne yapmam lazım hametan kullanmaya başladım ne yapmam gerekiyor lütfen 
Bebek Ayı 0

4 Cevaplar

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Bacakları pul pul diyosun. Kızarık değilse nemlendir bol bol. Poposu kizariksa öncelikle yediklerine dikkat et. Baharatlı ve asitli şeylerden uzak dur. Portakal dan falan. Hametan etki etmezse yeşil arko krem dene. Ben onlarca krem kullandım. İse yaramamisti. Yenidoğan Yoğun bakım hemşiresi söylemişti sağolsun onunla geçti.
(3 puan) tarafından
Teşekkür Ederim deneyeceğim inşallah geçirir
(1,246 puan) tarafından
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Poposunu banyoda yıka iyice kurula biraz açık kalsın altı rahatlar 

Temizlerken de altının kuru oldugundan emin olduktan sonra kapat 
0 oy
(180 puan) tarafından
Merhaba,

Yorumda yeşil arko krem gördüğüm için yazıyorum.

Aman lütfen bebek ürünü olmayan hiçbir kremi bebeğinize kullanmayın. Bebek ölümlerine kadar giden sonuçlar oluyor. (Paraben,sls ve parfüm içermemeli)

Size önerim sudocrem hemen temin edin. Yoğun kıvamlı elinize az alarak sürün. Komple bembeyaz yapmayın pislikle bolgeyi. Primaya bence devam edin. Direk sonuç alırsınız. Sevgiler.
0 oy
(14 puan) tarafından
Benim kızına Molfix pişik yapmıştı şuan prima kullanıyorum en emici altı en kuru tutan prima ben krem Bepanthol pişik kremi kullanıyorum hem geçiriyor hemde pişik oluşmasını önlüyor aman her bebeğe aynı şey geçerli değil pişik için doktorum krem onermedimi Molfix te pişik olunca travazol ve hametan karıştırıp sürmüştüm  Dr vermişti   Dr danış istersen inşallah en yakın zamanda geçer birde bacakları pul pul demişsin alerjik bir durumda olabilir o yüzden Dr gotursen daha iyi olur 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 395 göst.
20 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kbray (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 368 göst.
10 Aralık 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Rkyeymn (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 421 göst.
0 oy
12 cevap 479 göst.
4 Eylül 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Metehan'ım (240 puan) tarafından soruldu
...