0 oy
141 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (86 puan) tarafından
Hanımlar kızım 4 aylık alerjisi var süt yumurta alerjisi olan anneler oruç tutuyomusunuz sütünüz yetiyor mu yediğimiz şeyler çok kısıtlı olunca sormak istedim

3 Cevaplar

0 oy
(1,246 puan) tarafından
Ben sağlığım sebebiyle tutamıyorum. Şekerim aşırı düşük. Biraz aç kalsam elden ayaktan düşüyorum. Memeye gelince 1 hafta oldu keseli. Çünkü hem ilaç kullanıyorum. Hemde artk sütüm su gibi ve bebeğime iyi gelmiyordu. Bizim sadece süt yumurta degl. Süt yumurta laktoz maya patates domates uskumru keçi sütü tavuk şeftali kayısı arpa şeker buğday gibi coook geniş bir yelpazede alerjisi .
-Reklam-
0 oy
(244 puan) tarafından
Ben diyete başladığımdan beri sütüm çok azaldı ve ne yaptıysam asla geri gelmedi. Oruç turarsam bu azıcık süt de gider bebeğimin ilaç niyetine süte ihtiyacı olduğu için oruç tutamıyorum maalesef. Zaten dinimiz kolaylık dini emziren annelere müsaade edilmiş. Neden zorlayıp bebeğimin rızkını keseyim oruç tutsam keslileceğinden eminim olduğum halde. Allah sağlık verirse kazasını tutarım inşallah
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Bebegimde coklu besin alerjisi vardi. Gecen sene ramazanda 6 aylikti tutmadim. Acliga dayanamiyorum ve yedigim seylerde zaten karbonhidrat agirlikli besinlerdi, patates,makarna,pilav vs. 

Suan bebegim 17 aylik alerjimis gecti ama ben yine tutmuyorum. Acliga dayanamiyorum,cok yorgun oluyorum,gece gunduz uykusu cok az. Ayrica yemeyince ozellikle su icmeyince sutum azaliyo. Gun icinde su icmezsemde basim cok kotu agriyo. 

Zaten dinen emziren annelerde muaf tutulmus. İleride tutmayi dusunuyorum.
(86 puan) tarafından
Bende tutmuyorum zor iniyor sütüm zaten çok su içiyorum gün içinde tutarsam hiç gelmicek kızım mamada almıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 361 göst.
0 oy
7 cevap 378 göst.
18 Nisan 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Halideilyas (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 555 göst.
21 Mart 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İsrrkooc (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 522 göst.
23 Nisan 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ElifinAnnesi (87 puan) tarafından soruldu
...