0 oy
315 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (449 puan) tarafından
Baybay uyku damlası almalımıyım aranızda uyuması için tarz şeyler kullanan var mı?
Bebek Ayı 2

5 Cevaplar

0 oy
(3,762 puan) tarafından
Bebegimin dogdugundan beri uyku sorunu var gece gunduz ,17 aylik suan. Kullanmadim,doktora sordum asla onermedi. Bebegin beynine zararli ayrica arastirin biraz. 2-3 yasinda ki cocuklara ve engelli cocuklara mecburi durumlarda oneriyolarmis sadece.
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Canım benim gece gündüz doğru düzgün uyumuyordu. Bugün 70 günlük. Dört gecedir kesintisiz uyuyor. Onun öncesinde üç dört gün gündüz kesintisiz uyumaya başlamıştı. 4-5 gibi yatıyordu öğleden sonra akşamda 11 de uyanıyordu gece hiç uyumuyordu. Sonra bunu geceye çevirdi umarım bozulmaz.9-19-11 gibi yatıyor sabah 6 buçuk 7de uyanıyor 4 gündür. Fakat gündüz şekerleme yapıyor 15 dk en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor... Bazen ısrarla saatlerce uyumayın gözleri kızarıyor yinede direniyor... En son bayılmış gibi uykuya dalıyor... Uykuda kaldırıp emziriyorum gözünü açmıyor. Merakla bende hergun bugün nasıl olacak diye korku ile bekliyorm.  
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Almamalisin bebeklerden ne bekliyorsunuz anlamıyorum  
(449 puan) tarafından
Teşekkür ederim acemi değilim üçüncü çocuğum ilk iki çocuğumda böyle bişey duymamıştım şimdi herkes uyku damlası kullan diyo da merakımdan sordum
(6,399 puan) tarafından
Zaten 3. Bebeginizmis qllah bağışlasın sizin alışkın olmanız lazım yeni dogan bebegin uyumamasi konusunda
0 oy
(9,106 puan) tarafından
Bebeğe uyuması için doğal adı altında dahi olsa hicbirsey verilmez. Bebeğiniz henüz yeni doğan uyku düzeni olmaması aralıklarınınnaz olması çok emmek istemesi çok normal.. Gazı olur oldukça daha çok emmek ister. Acıkır seni ister, sıkılır hiç bildiğin küçük bir kasintisi olur yine uyanır. Yeni dünyaya adapte olmaya başlıyor. 
...