0 oy
166 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (20 puan) tarafından
Merhaba anneler 

Bu gece de benim icin zor gecdi çocugun 22 aylik günde bir defa 5 dk süt veriorum artik birakmaya calisiyorum, ve bir türlü uyku düzeni olmadı benmi yapamıyorum anlamadım!!! 

Mesela sabah degil 11 12 gibi kalkìyor sonra öglen uykusu yok geç kalkdigi icin böyle 7 8 gibi uyur diye düsüniyorum ama dün gece saat 2.50 de uUdu :-( o saate kadar cok ugraşiyorum kendimde hamileyim 5 aylik ve cocuguma sabrım yok gibi sonra 

Hadi artik yat artik falan diyorum sariliorum yataga koyorum ama oda böyle yatakda atlio oyun oynuyior boya yapmak istiyor bir süre sonra kiziyorum yeter artik yatacaksin herkez uyior falan diyorum :-(  gecenin bir yarisi topu düsdü diye agladi o son noktaydi sonra esim kalkdı 

Bakamiyorumuyum kendime bir kiziyorum manyakmiyim acaba :-( sonra gece gece pilav yemek yedi cocugum acikmiş :-( 
Bebek Ayı 22

3 Cevaplar

0 oy
(2,469 puan) tarafından
Sabah erken kaldırmalısınız en geç 8de. Muhtemel erken kalktığı için öglen uyuyacak. 22 aylık bebek için uyanık kalma sürelerine bakın az çok fikir verir. Öğlen 11-12de uyanan bebek zaten akşam erken uyumaz sonuçta büyüdükçe uyanıklık süreleri artıyor.
-Reklam-
0 oy
(812 puan) tarafından
Ayni kendimi gordum.tum suc.gec kalkmasinda.bende de oyle oldu.gec kalkan gec uyur.bir kere erken kaldir oglen uykusunu erken uyut bak aksam nasil vaktinde uyuyor.
0 oy
(4,077 puan) tarafından
Sabah çok geç kalkıyor ki annesi hatta çocuk sabah değil öğlen kalkiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
0 oy
6 cevap 251 göst.
...