0 oy
170 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (49 puan) tarafından
Sorum yukarda kızlar

1 cevap

0 oy
(267 puan) tarafından
Ben oğluma kahvaltıda pankek krep omlet ya da kahvaltı çeşitleri yapıyorum. Daha sonra ara öğün yapıyorum. Muz avokado yoğurt pekmez vs. Bunlardan tarif bulup yapıyorum. Sonra çorba çeşitleri yapıyorum. Tarhana çorbası, patates çorbası, şehriye çorbası, sebze çorbası, balkabağı çorbası, brokoli çorbası filan. Çorbalarına tavuk suyu ya da kemik suyu mutlaka koyuyorum. Akşam da az bir bulgur pilavı, bezelye yemeği, köfte filan öyle veriyorum. Gündüz de 2 uyku yapıyor oğlum.
(1,062 puan) tarafından
Oglum tam 300 bunluk yarin 11. Aydan bir gun alcaz daha pilav yada bezelye yemegi falan yada kifteye falan henuz cesaret edemedim mesela az once izmirkofte ve patates yedirdim. Ama catalla ezdim o sekil yedirdim. Kati olarak oarca oarca kofte veriyomusun ? Nezaman vermeye basladin? Aslinda benim ikinci cck ama ilk kizim hic yemiodu ful meme emiodu 22 aylikti sadece blendrlanmia corba yiyordu hunde tek ogun meme emmekten ek gidaya girsat kalmiodu meme bagimlisiydi. O nedenle ek gida konusunda tamamen ilk bebek gibi tecrubesizm
(81 puan) tarafından
Bende böyle besliyorum. Eline vermeye başlayın artık yavaş yavaş yoksa çok zor alışır. Yumuşak köfteler yapın mesela pilavı yoğurtla verin ufak ufak. Ben 9 aylıktı vermeye başladım hatta şimdi rahat rahat herşeyi yiyor maşallah. Bazen yemiyor ama olsun önüne koyun siz. Kahvaltıya pankek omlet yapın ufak ufak kesin eline verin. Kendi yiyince güzelde yiyor hoşuna gidiyor. Doktorlar aferin demeyin falan dkyor ama diyorum ben valla. Öyle yaptıkça daha çok yiyor hoşuna gidiyor çünkü.
(1,062 puan) tarafından
Deniycem canim  cok sagol cevabin icin.  Bende alissin istiyorum insallh kolay gecis olur artik
(267 puan) tarafından
Blender kullanmayın. Çatalla edilebilecek şeyleri tabiki ezin ama daha büyük daha pütürlü parça bırakın. Evet köfteyi parça parça yiyor. Kahvaltıya omlet pankek krep yapın eline verin. Kendisi yedikçe daha çok hoşuna gider. Siz de korkmayın. Cesaretli olun biraz. Her şey kendiliğinden gelişir.
(1,062 puan) tarafından
Masallh. Kzimda hep blendrladim ceremesini cektim busefer oglanda catalla eziyorum da onda da iste parca parca yedirme moduna gecemedim henuz bakalim yarin ezmeden parcali vereyim kofteyi.
(267 puan) tarafından
Hadi bakalım inşallah :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 481 göst.
0 oy
4 cevap 686 göst.
0 oy
2 cevap 246 göst.
0 oy
6 cevap 467 göst.
...