0 oy
92 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından

Oğlum tam 2 yaşında pazartesiden beri ishal. Bildiğin su şeklinde yapıyor tuvaletini iştahı azaldı baya yeme içme yok sadece meyve suyu sütle geçiriyor nerdeyse bütün günü. Bu arada ishal aşısını yaptırmıştım. Evde ne yapabilirim nasıl geçer sürekli yapmaktan fotosu kizarmaya başladı :(

6 Cevaplar

+1 oy
(7,202 puan) tarafından
Doktorra gitmediniz mi ishal önemli 
-Reklam-
0 oy
(863 puan) tarafından
Dr a gıttınız mı? 
(13 puan) tarafından
Daha gitmedim çünkü ilk başta ateş vardı onlar geçti ishal var sadece durumu iyi diye bir iki gün daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum belki fikir veren olur diye yazmak istedim
(863 puan) tarafından
Yanı soyle 3 gunu gecen ıshallerde dr da gıtmek gerek. Hala su gıbı dıyorsunuz sıvı kaybı cok olmustur. Bu durumda halsızlık ıstahsızlık uyku halı vucudun savunmasıdır. Normal. Ama sıvıyı yerıne koymak gerek. Bu da su ve taze meyve suyu olabılır madem ıcıyor ama portakal suyu olmaz.  Bagırsak florası bozulmusken sütü kesmelısınız. Sımdı evde ne yapabilirim dıyorsunuz ama su gıbı de dıyorsunuz yerınizde olsam yıne de bır dr a gıder gorus alırdım cunku sıvı kaybı cok oldugunda oral yerıne koyamazsınız. Damrdan takvıye olmalı.

Yine de evde naparım dıyorsanız : bol temız su, az sade sodalı ve cay kasıgı ucuyla tuz katılmıs ayran verebılırsınız sıvı olarak, haslanmıs patates, pirinç lapası, muz vs teklif edın yer umarım.
0 oy
(1,362 puan) tarafından
Leblebi tozu yedir ama yeme içme yoksa bekleme doktora git 
0 oy
(42 puan) tarafından
Muz, patates pirinç çorbası çok iyi olur yoğurtla yesin birde Enterogermina kullan çok iyi etkisi var
0 oy
(441 puan) tarafından
Benim oğlum 3 yaşındaydı geçen sene Ağustos da başladı sağlık ocağına götürdüm ilaç verdiler ihsali kesti tekrar bir ay sürdü derken 5 ay böyle geçti çocuk oldu kemik o arada acilere götürdüm en son çocuk doktoruna götürdüm Allah raziolsun ondan antibyotik zincio, damla verdi oğlum enfeksiyon kapmış demeki vermesiyle 1haftada düzeldi kiloda aldı iştahida açıldı sen benim gibi bekletme götür çok kilo kaybı yaşarsın geçmiş olsun.
0 oy
(452 puan) tarafından
Bnm  kızda iki buçuk yaşında iştahı yok ishal olmuş yaa :( dün gece su gbi yaptu braz yoğurt yese yemese bişey yemiyro 

İlgili bir soru bulunamadı

...