0 oy
101 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (48 puan) tarafından
Merhaba anneler bu durumu yaşayan anne olarak gerçekten çok zorlanıyorum her gittiğim doktora söylüyorum normal karşılıyor daha bugün gittim özel bir doktora oda beni pedagoğa yönlendirdi. Oğlumun pütürlü şeyler yememe gibi durumu var her denediğimde sürekli kendini öğürüyor ve sonucu kusmaya gidiyor. Eline versem dokunmak istemiyordu en başta şuan dokunuyor ama o kadar ağzına götürme olayı yok Bi limonu götürdü ağzına geçen gün buda ilktir herhalde bizim için. Bir haftadır hasta ondan da bu durum arttı son birkaç gündür ilaç vermeye korkuyorum normal zamanda da vitamin vermeye korkuyordum ve bunun için çocuk gastroenterolokisine yönlendirmesini istedim fakat önce pedagog sonra olmazsa oraya gitmemi söyledi yaşayan çözüm bulan var mı önerileriniz. Şimdiden teşekkür ederim 
Bebek Ayı 13

1 cevap

0 oy
(770 puan) tarafından
Eline yiyecekleri verip öyle oynamasına, batırmasına izin verirseniz belki ilgisini artırır. Hadi ye bunu demeyin ama. Sadece dokunsun, oynasın bir süre. Mesela bebeğim ıslak şeylere(armut mesela, kabuğunu soyunca sulanıyor diye) dokunmak istemiyordu. Eline vere vere alıştı. Her öğürme kusma ile bitiyorsa doktora sorun tabiki ama öğürdü hadi püreli vereyim diyorsanız belki rahatına geliyor diye istemiyordur. 
(48 puan) tarafından
Eline veriyorum benimkide başta tepki veriyordu şuan normal karşılıyor ve katı olan bisküvi gibi şeyleri yemek için ağzına götürse de büyük parçalar gelince hemen öğürüyor ve pütürlü yemekler de de bunun sonucu her öğürme de olmasa da sonucu Bi şekilde kusmaya bağlanır diye endişeleniyorsunuz yedikleri içinde kalsın istiyorsunuz ve püre şeklinde veriyorsunuz. Doktora götürdüm oda kısaca psikolojik olduğunu düşündü yani huy edinme
(770 puan) tarafından
Anlıyorum, aç kalmasından sa yesin diyorsunuz ama yeğenim bayağı büyüktü ve aynı dediğiniz gibi öğürdüğü için annesi hep püreli veriyordu. En son diğer yengem ona yemek vermeye başladı ve öğürse bile püre yapmadı. Bir iki üç alıştı. Belki siz değide başkası denese işe yarayabilir.
(48 puan) tarafından
Annem bakıyor çok acil bir durum olduğunda hatta gen gün baktı sabahtan öğlene kadar 2 kere kusmuş siz düşünün
(770 puan) tarafından
Zor gerçekten, dilerim bir şekilde düzelir. En iyisi bir  doktor, bebek hakkında uzman bir kişi yardımcı olabilir sanırım.
(48 puan) tarafından
Evet teşekkür ederim yorumlarınız için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
19 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Deryaarin (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
6 Şubat 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İncitanemiz (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
9 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Hilalcik (390 puan) tarafından soruldu
...