0 oy
81 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Mrb arkadaşlar biraz uzun olack  2 gün önce bebeğimi komşuma bıraktım burun akıntısı vardı komşuda hap bulmuş  ağzında kırmış atmış yere   bı belirti yoktu iyiydi 2 saat sonra uyudu akşam oldu öksürük tuttu yatağa yatırdım 11 buçuk gibi kustu çok az sabah oldu ateslendi soydum çıplak gezdi  ev sobalı olduğu için soğuk odalarda sonra yine kustu çok az son akşam oldu birşey yemedi su içti sadece bu sefer çok kustu doktora götürdük benim aklıma hap  gelmedi boğazına baktı boğaz akıntısı var dedi röntgen çekti gazı var dedi gösterdi bak ne kadar çok dedi acil müsaadede lavman verdi ilaçlarını yazdı bende aynı hastaydım sendede boğaz akıntısı var dedi senden geçmiş dedi sakalasatik eve geldik uyudu bugün hiç birşey yemedi babası danino almış 3 tane onu yedi bı su bardagi meyve suyu ve bir su bardağı  süt içti gün boyu tabi bunları birer yudum aralıklarla içti akşam kakasını yapmış simsiyahti haptanmi lavmandanmi olabilir taaakaati yok sürekli kucağımda sık sık az aralıklı uyuyor kusura bakmayın uzun oldu
Bebek Ayı 18 aylik

3 Cevaplar

+1 oy
(3,585 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Midesini bozmuştur belki de canim bir daha doktora gidebilirsiniz ama yani 18 aylik bir bebege danino, meyve suyu ve süt... boyle durumdayken bunlari da vermek ne kadar doğrudur. Onun yerine hafif seyler yedirmeye çalışın. Normalde bunlarda verilmez ama iyice midesini mahvediyorsunuz. Bu kadar boş mideye daha fazla zarardan başka bir sey değil.
(2 puan) tarafından
Peki hafif ne vermeliyim verdiklerimi ağzına almıyorda fikir verirseniz sevinirim
(3,585 puan) tarafından
Valla kusura bakma annelerin en büyük hatası burada başlıyor zaten birde cok doğru bir şeymiş gibi verdiklerimi ağzına almıyorda gibi cumle kullanıyorsunuz, haklı bir tarafınız varmis gibi...Ne vermen gerektiğini ve vermemen gerektiğini sizde iyi biliyorsunuz.
-Reklam-
0 oy
(171 puan) tarafından
Bı doktora sorun bence bide ilaçla oynamış yani bilemedim ne desem ama ben olsam elli kere götürurdum hapla oynadı diye emin değilim derdim şimdi bız buraya bebegin hasta veya ilaçtan bişey oldu yazamayizki.
0 oy
(9,168 puan) tarafından
Hap ne hapı? 
(2 puan) tarafından
Migren hapi kırmış 3 parçaya birleştirdim bütün hap yutmamis biraz  ıslanmış hap
(9,168 puan) tarafından
Yutmadığından eminseniz sorun olmaz hafif islandigi zaman. Aman dikkat edin her şeyi ağza götürme zamanları

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 644 göst.
11 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Nursewho (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 366 göst.
31 Mart 2024 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Kelebekkm34 (366 puan) tarafından soruldu
...