0 oy
395 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (74 puan) tarafından
tarafından kapalı
Çocuğum 1bucuk yaşında otizimli mi acaba die çok korkuyorum konuşması sadece  anne diyo bişe istese parmağıyla işaret ediyo gozlerimin içine bakiyo agliyo yani onu bana ver demek istiyo bardak olsun biberon olsun kendi tututp içmez illa benim tutmami istiyo tlevizyonu telefonu hep kestim bu bir iki gündür hayatından arkadaşlarını gördüğünde çok sevinir sonra biraz durduktan sonra saçlarını çeker  hircinlasir sizce napmaliyim oğlumu nasıl konustrbilirim 
Bebek Ayı 17
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(2,183 puan) tarafından
Malesef telefon tabletin etkisi. 2 yasindan once uzmanlar ekrani asla onermiyor. Telefon tableti kesip sabirla ona olmasi gerekini gosterecek, oyunlar oynayacaksiniz. Aktiviteler yaptirabilirsiniz, konusmaya kitap okuma da cok etkili. Bu sure zarfinda dedigim gibi telefon tablet televizyon asla olmamali.
(129 puan) tarafından
Aynılarını söyleyecektim çok güzel açıklamışsınız. 1-2 gündür kestiyseniz çok geç kalınmış. Bundan sonra izletmeyin asla.
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Merhaba, benim oğlum da 15 buçuk aylık, anne baba dede hadi diyor ama sadece işine gelirse. Yani ağladığı zaman falan. Bence buna bağlı düşünmeyin. Komutlarinizi yerine getirmesi önemli. Anlıyor ama dile getirmiyorsa endişelenmeyin bence. Onun dışında benim oğlum da biberon sevmez asla su iciremem alır yere atar ve aşırı aksi agresif son zamanlarda. Bu aylarda azı dişleri patladığı için çok normal. Otizm farklı bir durum. Arkadaş seviyormuş oğlunuz mesela. Önemli bir detay. Erkek çocuklar biraz da geç konuşuyor. 
0 oy
(234 puan) tarafından
Bana gayet normal geldi tam olarak ne size bu supheyi uyandirdi anlamadim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
31 Aralık 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Kelebekkm34 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,521 göst.
0 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
5 cevap 286 göst.
...