0 oy
235 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (67 puan) tarafından
bebeğin 3-4 hafta boyunca her gece sabahlara kadar ağlıyordu, uyumuyordu. son 2 gündür de neredeyse tüm gün uyuyor, ben uyandırıyorum 3-4 saatte bir  süt içmesi için, içip yine uyuyor. endişelenmeli miyim?

2 Cevaplar

0 oy
(1,065 puan) tarafından

İZaten oyle olmali bastan beri de nirmali o:)bebek tum gun uyur. Emer geri uyur:) gazi mazi olursa yada ac kalirsa cok aglar uyyuyamaz . 2 bucuk 3 aya kadar bu durumda devam eder 4. Ay gunde 4 kez uyur birer birbucukar saatlik. 6 aydan sonra uc kez uyur 8 aydan sonra gunde iki kez uyur. Suan oglum on aylik gunde iki kez guyur bi saat bi birbicik saat bi. 14 aydan sonra da tek uyku uyur gun icinde birbucuk iki saat kadar

(67 puan) tarafından
ama baktım 3-4 saat olmuş ve hala uyuyor, ben uyandırıyorum.
(1,065 puan) tarafından
Blok uyku yapiyor birsey olmaz az kimildaninca uykusu hafifledigi al al kucagina emzir devam etsin  uyandirmadan  bebek ilk aylar gunde 20 saat rahat uyumasi gerekiyor. Kalan 4 saat zaten anca beziydi gaziydi biraz bakinmasiydi aglamasiydi oyle gecer.
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Benim beklentim de öyleydi. Hep uyuyan bebek. Çünkü normalde öyle olur  ama bizimki uyku uyumayan bir bebekti yeni yeni uyuyor.
(67 puan) tarafından
ama bebeğim uyanmıyor, ben kendim uyandırıyorum 3-4 saati geçince.
(153 puan) tarafından
O da değişir yeniden bu sefer uyumamaya başlar... Gerçekten Zor çocuk bakmak. Ağlasa dert aglamasa dert... Uyusa dert uyumasa dert vesaire. İnsan hep endişeli oluyor. Sarılığı falan yoksa dert etme... Onlar sürekli değiştiriyor uyku rutinlerini... Hepsi farklı farklı ne zaman rutin hale gelir bilinmez.
Bizim ikinci hafta da başladı gazımız.. kabus gibi ağlama krizleri. Gece gündüz uykusuzluk... Lohusa depresyonuna girdim. O ağladıkça günlerce ben ağladım. İlk çocuk olunca herşey yeni deneyim... Hormonlar tavan...
Onun yerine dünya ya bir bilinmeze ben gelmiş gibi hissediyordum. Onunla tek kalmaya korkuyordum. Onunda korktuğunu düşünüyordum. Bilmediği bir yer. annesi olsamda herkes herşey yabancı onun için... çok garip duygulardı.sanki onun hissetmesi gereken ne varsa onun yerine ben hissediyordum. Zaten kolik bir bebek.
Son iki haftadr gece uykusu var...
Önce Akşam 9da, sonra 10 da  derken bir saat bir saat kaydıra kaydıra gece 2 ye getirdi derin uykuyu...
(67 puan) tarafından
size saatlerdir cevap yazacağım, bir türlü yazamadım çünkü bebiş dünkü uzun uykuların acısını çıkartırcasına bugün hiç uyumadı, ağladı.
doğru yazmışsınız. Allah yardımcımız olsun. Evlatlarımıza sağlık, afiyet versin.
(153 puan) tarafından
Bizimki de üç gecedir ağlama krizleri var çok gazlı da değil gibi. Sürekli Ayakta durmak istiyor yatırınca kıyameti kopartiyor sanki iğne batırmış gibi
kucakta da uyumuyor. Bu gece 3 te uyudu. Zor valla. Bir haftadır iki güne bir kaka yapıyor ıkınıyor üstünü başını batırıyor ishal oluyor niye bilmiyorum çok can sıkıcı. Bir de hem destek olup hem köstek olanlar var. Bu çocuğu niye ağlatıyorsunuz diyip

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 597 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
20 Ağustos 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayşe yaren (65 puan) tarafından soruldu
...