0 oy
238 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (98 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar bir arkadaşımız var beni çok kıskanıyor görüşmek zorunda olduğum için de görüşüyorum. Ama her şeyde neden bunu niye bu renk aldın gibi şeyler hayırlı olsun çok güzel gibi şeyler demeyi hiç bilmez teşekkürü eline sağlık falan demeyi hiç bilmez hep eleştiri simdi de evi falan boyadık parke avize falan aldık görünce eminim neden bu renk niye bu model falan diyecek ne tepki vermeliyim sizce. Kalbini kırmak istemiyorum 3 sene oldu yeter artık kalbini kırmadan çok güzel laf sokmak istiyorum yardımcı olur musunuz
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikrin için ama  oturdugumuz evin herseyini kendi zevkimize göre dizayn ediyoruz gibi seyler soyleyebilirsin ama sanmiyorum o tipelrin laf anlayavagini
(98 puan) tarafından
Benim böyle anlarda laf sokma hiç aklıma gelmiyor kalbi de kırılsın istemiyordum ama artık yetti
-Reklam-
0 oy
(9,157 puan) tarafından
25 yıllık arkadaşım görüşmeyi kestim. Öyle diyim anlayın 
(98 puan) tarafından
Birçok arkadaşımla kestim ama bu farkli bir durum
(9,157 puan) tarafından
Yani size basit birşey söyleyim ben yıllardır kilolu biriyim ve hep kilim ile ilgili yorum yaptı. Herkes yaptığı için ve kendimi de bildiğim için sorun yapmadım. Sonra zayıfladım diyetisyene gittim çok mutluydum bu sefer zayıf halimin güzel olmadığını söyledi k ondan başka herkes beğenirdi.

Mesela evlendi maddi durumu çok iyi biriyle Allah daha çok versin evime gelip şu koltukları değiştir artık falan dedi.

Ehliyet almak araba almak istedim neden başkalarına özleniyorsun benim bir sürü arabası olan tanıdığım var hiç özenmiyorum dedi ki bu çocukluk hayalimdi benim. O da çocukluk arkadaşım.

Araba alıcam nasıl kendine güveniyorsun bu kadar çok dedi. Ki ben her zaman yanında düşük hissettiği zaman hadi başarırsın sen yaparsın. Sen yapamazsan kimse yapamaz diye bulundum.

Yani eleştiriye kapalı biri değilim ama bir insan da herşeyi eleştirmeye başlarsa bir hop demek gerek ki ben artık onu arkadaş değil kardeşim bilirdim. Bir gün ben onu ilk defa eleştirdim. Ve çok sert tepki gördüm. Dedim ki heee demek ki onun bana yaptığı eleştiriler iyi niyetli değilmiş. İlk eleştiri de bu tepkiyi aldıysam.

O güne kadar bu ve benzeri her eleştirisi için durup hmmm demek ben bir yanlış yapıyorum derdim.

Arkadaşlığımı bitirince geriye dönüp düşündüm o zaman farkettim bu yukarıda söylediğim şeyleri. O zamana kadar hiç kötü niyet olduğunu düşünmemiştim.

Mesela ikinci çocuk yapmayacak mısın diye sorduğu zaman.. Bilmiyorum ki ikisine de yetebilir miyim. Hem maddi hem manevi olarak. Bir şeylerden mahrum kalmasını istemem çocuklarımın. Şu an iyi eğitim almasını sağlıyorum ikinci olunca aynısını yapabilir miyim diye bir sürü soru var aklımda dolaşan dedim. Cevabı sen ne kadar bencilsin dedi.

Zaten o gün son konuşmamız dı.
(98 puan) tarafından
Bunun biraz nankörlük hastalık gibiymis böyle insanlar insanı aşağı çeken başarılarına engel olan insanlar kurtulmuş oldunuz halbuki ne güzel bir düşünce dünyaya bir can getirmeden önce onu düşünmek Allah ıslah etsin. Böylelerini enerji sömürmek tennbaska bir şey değil
(9,157 puan) tarafından
Aynen öyle. Bir dost arkadaş yanından ayrılırken insanın hafiflemesi gerekir.. Derdi varsa anlatır. Mutluluğu varsa paylaşır.. Ama modu aşağı düşüyor ise birşeyler ters demektir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 645 göst.
0 oy
6 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
5 cevap 576 göst.
...