0 oy
380 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (91 puan) tarafından
Önümüzdeki ay ek gıdaya başlayacağız mama sandalyesi alacağım evde çok yer kaplamayan bişey istiyorum katlanan gibi ama hangisi kullanışlı olur fikirlerinizi alabilir miyim? 

16 Cevaplar

+1 oy
(3,797 puan) tarafından
İkea dan aldik memnunuz.
(4,095 puan) tarafından
Kesinlikle ikea
-Reklam-
0 oy
(53 puan) tarafından
Normal bir sandalyeye atlet geçir çocuğu da içine oturt . Al sana mama sandalyesi. Yer kaplama derdi yok. Ben şu ara koltuk köşesinde oturtup yediriyorum. İyice oturmayı öğrensin masada yerken yanımıza oturtacağim . Mama sandalyesi koyacak yerim yok maalesef hem fiyatları da almış başını gidiyor.
(1,145 puan) tarafından
Çocuğun ayaklarını dayayacağı bir yer olması lazım. Yetişkin sandalyesinde bu mümkün değil. Koltuk da yetişkin sandalyesi de bebeğin postürü için uygun değil.
0 oy
(492 puan) tarafından
Cok aman aman bisey almana gerek yok kuzum bebek o sandalyede oturmazsa verdiğin paraya cokk yanarsın. Çünkü bazı bebekler mama sandalyesinde gercekten oturmayı sevmiyorlar. Bebeğin ayakları basması lazım sallanirsa yemeğe odaklanamaz falan deniliyor diye ben mama sandalyesinde ayak koyma yeri olanlardan aldım. Çok şükür ek gıdada cok bi sorun yaşamadım.  Ama kızım şu an 14 aylık ve o ayak basma yerinden destek alarak mama sandalyesinde ayağa kalkabiliyor aşırı riskli bir hareket sonucta. Sırf bu yüzden acaba ayakları desteksiz olsaydı yine yapabilir miydi diye düşünüyorum sadece. Onun dışında mama sandalyesi çok para vermen gereken bisey degil bence. Zaten sürekli masada bizimle yemek istediği için ara ar masanın bir köşesine oturuyor orda yiyor bir kaç haftadır:)) bu arada ben babyjem aldım ayakları sağlam kayma falan yapmiyor. Hafif de bir ürün. Masa kısmı da gayet sağlam takip çıkıyor ama kilidi güçlü bebeğim çıkaramıyor. Tek dezavantaji üzerinde tavşan resmi vardı 1 ay bile sürmedi sadece silmeyle asindi ben en son telle cok hafif sürterek komple baskıyı temizledim cok daha iyi oldu 
0 oy
(730 puan) tarafından
O kadar çeşitli var ki benim fikrim o kadar pahalı bir şeye gerek yok ben Bimden almıştım çok da güzel iş görüyor 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
https://ty.gl/eqbqjrbg0m

Öncelikle bunu kesinlikle tavsye ederim. 4 ayağı tekerlekli olduğu için kullanımı çok kolay. Çok ergonomik bebeğim içinde çok rahat ediyor. Normal zamanda bile oturuyor. Ayrıca yüksekk ayarı var. Masasını çıkarmadan katlanabiliyor. Çok güzel 

https://ty.gl/2dnsmszg62

Ben bir de bundan aldım. Kesinlikle yer kaplanıyor. Yetişkin sandalyesine monte ediyorsun. Ama bir kere sandalye sert. Çocuk içine girip çıkarken zorlanıyor ve kendi başına desteksiz oturmadan bunda rahat oturamıyor. Ama yer sıkıntısı olanlar için baya iyi. 
(138 puan) tarafından
Bende bundan aldım cidden çok kullanışlı tekerleklerinde kilit sistemide var istersen hareket etmesini engelleyebiliyorsun içine koyuyorum ben nerde is yapacaksan oraya götürüyorum asonsörlü sistemi var birde bebeğin oturduğu kısım yatay pozisyona getirebiliyorsun beşik gibi oluyo
0 oy
(586 puan) tarafından

Dolap uygulamasından chicco mama sandalyesi aldık, 1 yıl oluyor, oldukça fonksiyonel. Katlayıp kenara koyuyoruz yemek işi bitince :) inceleyebilirsiniz bu markayı, sıfırı yüksek fiyat biraz. Bu uygulamadan temiz bulmanız mümkün.

Bu arada ek gıda düzenini oturttuktan sonra sandalyenin masasını çıkarıp kaldırdık, bizim masada kendi sandalyesinde çok zamandır.  Koltuğu çok rahat, çok memnunuz. 7 aylıkken falan mutfakta iş yaparken sandalyeyi geriye yatırıyordum uyuyordu  bebeğimiz :) 
0 oy
(145 puan) tarafından
Bime veya 101 gelenlerden alabilirsin hangisini alırsan al yer kapliyor 
0 oy
(608 puan) tarafından
Ben şok marketten almıştım ama tepsisi o kadar küçük ki. Sonra ütü masası gibi katlanır olandan aldım çok rahat tek sorunu tepsisi çıkmıyor. 

Eğer BLw yapacaksan markete geleni alma derim çünkü ben ioio vakumlu tabak kullanıyorum sığmadı 
0 oy
(9,154 puan) tarafından
Chicco kullanıyorum. Devrilmiyor. 22 aylık hala koyunca kendini kurtarıp düşme riski oluşturmuyor. Normalde çok yer kaplıyor ama katlanıp kenara kaldırılıyor. Ayrıca üstünde tepsisi var ve yıkanıyor. Çok memnun kaldım. Birde hem sırt ayarı var hem yükseklik ayarı. 
0 oy
(290 puan) tarafından
https://ty.gl/d7wclt9ao4. Bendd bundan aldım valaha daha denemeye dim gerci
0 oy
(403 puan) tarafından
https://ty.gl/xnnnoiicfw

 ben bundan aldım biraz daha büyüsün aktivite masası olarak kullanıcam şimdilik memnunum örtüsü de çıkıyor ortadan ikiye ayırabildiğim için örtüsünü çıkarıp banyo yaptırmayı düşünüyorum oturtarak tek başıma yıkıyabilirim artık 5 gün sonra 7 aylık olucak .
0 oy
(299 puan) tarafından
Kiwi koala öneririm 3.5 yasinda kızım hala oturuyor ve çok memnunum çok da rahat
0 oy
(1,307 puan) tarafından

Minicityden aldım orta halli birşey 1500 TL. Boyu ayarlanabiliyor, sırtını yasladigi yer dik veya eğri konuma gelebiliyor baya uzun süreli kullanabilirim bunu. Hem mama sandalyesi hemde iş güç yaparken içine koyuyorum oynuyor :D

0 oy
(227 puan) tarafından
ikeadan da var tüm ozelikli peg perego marka da var.her ikisinin de ozellikleri isime yariyor.peg perego olanda 4 ayliktan beri banyo sonrasi kurula giydirme yeri olarak kullaniyorum.minderi deri ve yumuşak biberonla süt icerken sonuna kadar yatiriyorum mama sandalyesinde uyuya kaldigi çok olmustur.tekerlekli olmasi da cok buyuk avantaj.katlaniyor yer kaplamiyor.ama cok kullanilan bisey oldugundan biz hic katlamadik daha.ikea da pratilik acisindan guzel.çok hafif.cocuk ustundeyken bile kaldirip tasiyabiliyorum.plastik oldugundan da kirlenme acisindan pratik.
0 oy
(385 puan) tarafından
Masali olanlardan aldim canim trendyoldan cok kullanisli buyudukce ayaga kalkmalar basliyo mama sandalyesinden dusme riski olusuyo. Ust kismini cikartip kisa kullaniyorum boyle durumlarda 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Biz çalışma masalı mama sandalyesi aldık yer sofrasına uyumlu oluyor büyüyünce de altı masa oturmasını da sandalye olarak kullanabiliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 350 göst.
12 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Firdevsssnur (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
7 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rookiemum (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
16 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sema44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
28 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sema2320 (113 puan) tarafından soruldu
...