0 oy
240 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (8 puan) tarafından
Sevgili anneler dün  normal doğum  yaptım  fakat hemorid oluştu. Ağrısından  uyuyamıyorum. Doktor da gelip  henüz  görmedi bunun için  önerisi  olan var mı?

12 Cevaplar

0 oy
(344 puan) tarafından
Sicsk suya oturabilirsin 
(8 puan) tarafından
Teşekkür  ederim  fakat dikişlere zarar verir mi ondan korkuyorum
(344 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama kabız olma ishal olma. Doktora git mutlaka. Ilac verir onu kullan.  Zeytinyağı sür. Erik hoşafı ic. Ikinma. Tuvaletini tutma.  Been hametan krem sürdüm iyi geldi. Dikişlere batikon al kulllan daha çabuk iyileştirir. Gecmis olsun.
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Kefir bana derman olmustu. Bol kayisi suyu. Belki eczaneden probiyotik damlalar. Ben cok ilgilenemedim kendimle ilk ay cok kötüydü. Sonradan bunlari yemeye başlayınca düzeldi tamamen geçmesi bende 4 ayi buldu. Allah kimseye yaşatmasın insallah senin erkenden biter. Bir de doktor ilerlerse ilaçlı su oneriyormus ben korkumdan doktora gitmedim de komşudan duydum bunu da.
(8 puan) tarafından
Çok  teşekkür  ederim  bunları uygulayacağım insallah bir an önce  biter. Otursam oturamıyorum dikiş  ağrılarını  unuttum.
(37 puan) tarafından
Insallah. Benim de öyleydi. Lavaboya girmekten korkuyordum artık Allah beni cezalandırıyor diyordum lohusa kafasi oyle bir ağrı :)) . Bol bol kayisi, üzüm vs suyu bardak bardak lütfen üşenme ic yasama ayni şeyi. Sutun de cok olur. Opuyorum cok seni taze anne.
0 oy
(1,614 puan) tarafından
Hayırlı olsun, ben doğum yapalı 4.5 ay oldu, hala çekiyorum, anestol yazdı dr onu kullanıyorum, ayraca kantaron yağı, vazelin kullanıyorum, sıcak suya oturuyorum, geçmesi uzun sürüyor, kabız olunca yine aynı
0 oy
Profil image (85 puan) tarafından
Doğumdan sonra benimde oldu inanılmaz zorlandım eşime hemen krem aldırdım çok şükür o gündür hiç tekrarlamadi
0 oy
(86 puan) tarafından
Doktora söyleyin ilaç yazar ilk başlarda düzeliyor ilaçla ama ihmal ederseniz daha düzelme olmuyor 6 senedir bnde var amiliyat olmam gerekiyormuş artık sıcak suya oturun ilaç yazarsa o iyi gelecek 
0 oy
(9,165 puan) tarafından
Proktolog hem çatlak hem hemoroid için kullandım iyi geldi 
0 oy
(138 puan) tarafından
Ilık suya otur canım çok rahatlatıyor dikişlere Bi zararı yok bana doktor demişti otur diye ama kalktıktan sonra fön makinasıyla dikişlerini kurut mutlaka yoksa iyileşmez 
0 oy
(267 puan) tarafından
Geçmiş olsun hemoroid oluştuysa kendine iyi bakmak lazim yeme içmene dikkat et mesala acılı baharatlı yiyeceklerden uzak dur çorba mutlaka öğünde olsun bol su iç ılık suya oturabilirsin rahatlatır kuru kayısı kuru incir ye kabız olmamaya dikkat et doktor merhem verirse rahatlarsın.  
0 oy
(187 puan) tarafından
Canım dün diyorsun daha çok yeni ve çok normal. Fazla katı beslenme .sıvı corba beslenmeni tavsiye ederim 3 4 gün geçmezse krem bendede  hamilelikte oluşmuştu hala çekiyorum bazen kanama bile oluyor 
0 oy
(2 puan) tarafından
Merhaba, aynısını bende yaşadım ama cs dogum yapmıştım. Norml dogum için sıcak su nasıl olur bilemiyorum. Doktr bana daflon die bı hap verdi onu kullanmistm farklı bı kullanim şekli var genel cerrah ile görüşüp sizde kullanabilirsiniz. Yanında krem kullanıp ve sıcak suya da oturdum. Umarım bian önce geçer. 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Kesinlikle doktora görünmelisin ilerledikçe daha kotu oluyor ilaçları farklı oluyor o yüzden kendi kullandiklarimi öneremiyorum
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Doktora söyleyin ona göre krem veriyor. Sıcak su iyi geliyor ama dikişiniz varmış su dikişlerinizi yumuşatıp kopmasına neden olabilir. 

İlgili bir soru bulunamadı

...