0 oy
270 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (28 puan) tarafından
Kızlar nemlendirici kullanmalımıyım,bebeyimin cildi kuru deyil sanki ama kaşlarda ve göz çevresinde isilik tarzı şeyler çıkıyor.Doktor Sebamed extra soft önerdi ama  onuda vebde yazınca  pişik kremi diye çıkıyor.Yüzüne sürünce daha bi kızarıklık artıyor gibi.Nemlendirici isilik tarzı kırmızılıkları geçirirmi?ve nemlendiricini nasıl kullanıyorsunuz her duştan sonramı? Bide isiliye nemlendirici sürülürmü?vebde isilik için nemlendirici önerilmiyor ama kullanan varmı?
Bebek Ayı 9

4 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından
Epidermos nemlendirici kremi öneririm ama bebekler için uygun mu bilmiyorum araştırın isterseniz
(28 puan) tarafından
Tamam canım araştırırım
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
Mustela nemlendirici kullaniyorum her dustan sonra ve gerekli gordugumde memnun kaldım zaten şampuanıni ve yagini kullamiyordum kremi gercekten guzel ama doktorunuz krem önermis oncesinde tekrar doltorunuza sorun bence
(28 puan) tarafından
Hangi serisini? Stapelio olanımı?doktorum bioderma atoderm olanı önerdi mustella nasıl dediyimde  onun içeriyinden emin deyilim dedi.
0 oy
(171 puan) tarafından
Bioderma Atoderm kullanıyorduk. Bizim kızda alerji çıktı. Doktor o yeterli gelmez Bioderma İntensive Balm aldık. Gerçekten çocuğu kremleyince ellerimden bile uzun süre gitmiyor. Çok memnunuz ama fiyatı malesef yüksek.
0 oy
(271 puan) tarafından
Eğer egzema tarzı biseyse kesinlikle Sebamed kullaanmayin artar Bioderma losyonu Bepanthol losyonu gayet başarılı onları kullanabilirsiniz nemlendirici için 
(28 puan) tarafından
Lasyon hiç kullanmadım,krem ile farkı ne?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 228 göst.
0 oy
6 cevap 268 göst.
24 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde gamze00klc (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
4 Haziran 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde ulkut (57 puan) tarafından soruldu
...