0 oy
304 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (47 puan) tarafından
Hanımlar merhabalar size bir şey danışmak istiyorum bebeğim 7 aylık 31 haftada doğdu ve prematüre bebek olduğu için ek gıdaya yeni geçtik sayılır gece kalkmaları çok bu yüzden beslenmesine gece beslenmesini birazcık daha azaltmak için cicibebe vermeyi düşünüyorum gece yatmadan önce ama biliyorsunuz ki bi yaş olmadan bebeklere inek sütü önerilmiyor siz neler yaptınız bebeğine kaçıncı ayda cici bebe  veren var sizce inek sütü  cici bebe olayını vermeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Bebek Ayı 7

6 Cevaplar

0 oy
(1,129 puan) tarafından
Gece yatmadan önce güzel yulaf unlu bir kaşık maması hazırla. Cici bebe şekerli inek sütünü sen söylemişsin zaten
-Reklam-
0 oy
(9,103 puan) tarafından
Çocuğumun biri 11 yaş diğeri 22 aylık. Cici bebe, danone gibi şeyler hiç vermedim. Geleceğe yemek alışkanlığına, sağlığına büyük faydası var. 

Ben oğluma o aylarda akşam yatmadan önce yulaf ve yoğurt karışımı verdim. Ayrıca yine de uyandı. O uyanma açlık uyanması değil. Gece beslenmesi de bir alışkanlık. Bu benim için bir sorun değil. 22 aylık oğlum gecede 2 kere besleniyor anne sütü ile. İlk çocuğum da  aynı şekilde beslendi. 

Gece beslenmesine gerek yok diyor belli bir süre sonra doktorlar. Bunun için de uyku eğitimi gerekli aslında 
0 oy
(4,078 puan) tarafından
Lütfen cici bebe vermeyin. Burada verenleri de dinlemeyin. Daha minicik bebeklere hazır gıda yedirmek onlar için çok zararlı ayrıca şimdiden tatlı tatlı şeyler yerse gün gelir sebze yemez. Yemek yemez
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Gece uyanması açlıktan değil alışkanlıktan. Tıka basa yese de uyanır. Ek gidaya da yeni gecmissiniz zaten.cici bebeyi şimdi değil hiçbir zaman vermeyin. İçi şeker dolu. Onu yediği zaman bebeğiniz başka şeyleri kabul etmez. Veren illa var ama demek ki sizin aklınızda soru işareti kalmış ki soruyorsunuz. Vermemeniz her açıdan en iyisi.
0 oy
(5 puan) tarafından
Cici bebeyi vermeyin gereksiz boş şeker dolu birşey. Yulaflı veya irmikli kaşık maması yap. Mama mi alıyor anne sütü mü
0 oy
(376 puan) tarafından
Cici bebe veren mi kaldi be canım ? Yazik gunah bebege.. hippin 5 tahıllı organik mamasi var gece tok tutmasi için iyi oluyor mama kullaniyorsan mamadan dokuyorsun.sutun varsa kendi sütünü. Hic yoksa su ile yap yine cici bebe verme endüstriyel seker deposu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 709 göst.
19 Ekim 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Elif yerlikaya (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 600 göst.
24 Nisan 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Rabiataha (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 691 göst.
1 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Miraç araz (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 2,073 göst.
22 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gamzeli oğluşum (300 puan) tarafından soruldu
...