0 oy
645 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (170 puan) tarafından
4 aylık olmamıza 1hafta kaldı ama 4.ay atağı diye bişey varmış herhalde biz girmeden başladık ağlamalar çoğaldı karnı tok olduğu halde hâlâ yeme isteği bu ay zor mu oluyor sizlerin nasıldı 
Bebek Ayı 4 aylık

7 Cevaplar

0 oy
(1,129 puan) tarafından
Ahhh olmaz mııı :(( meme reddi de oluyor genelde :)
-Reklam-
0 oy
(43 puan) tarafından
Evet maalesef ama var ve biz 5.ayimizi tamamlamak üzereyiz hala devam ediyor. İşin garip tarafı her gelen ay bir önceki aratıyor . Yapacak pek bişey yok bol bol kahve için uykusuz gecelere hazır olun. Ama emin ol herşey çok çabuk geçiyor her anın tadını çıkarmaya bakın bence:))
0 oy
(195 puan) tarafından
Evt maalesef aynen 1 hafta kala başladık hala sürüyor 5 aylık olmamıza 1 hafta var 2 gündür de uyku gerilemesi sanırım bu başladı gece uyumak istese zorla uyuyo uykuyu okadar çok severdi ki şimdi 2 ye kadar dalamıyo uykuya zor gerçekten her ay yeni bişeyle tanışıyoz :) 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Ben o ayda hep böyle devam edicek sandım. Şükür atlattık o zamanları. 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Olmaz olurmu önceki atak zamanlarına bin basar meme mama reddi uyku istememe rahat durmama sürekli huzursuzluk vay anam vay
0 oy
(153 puan) tarafından
Böyle bir post acmıstım. 4buvuk aylıgız yıldım demıstım. Var var olmaz mı atak, bnm smlmdıgım anneleeımız boyle gaz atak bılmıyrdu nasıl gecordıler bu gunler ya. 
0 oy
(1 puan) tarafından

3 bucuk aylıkken başladı suan 5.ay doldu hala devsm ediyor. Sast başı uyanıyor :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 574 göst.
0 oy
10 cevap 693 göst.
0 oy
3 cevap 216 göst.
...