0 oy
327 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlum var aylıkken farkettmistim ateşli hastalık yani enfeksiyon geçirdi beze farkettmistim boynun da çocuk doktoru olabileceğini geçer demişti sonrası oğlum defalarca hep girip oldu beze büyüdü bı tık iki taraflı içim rahat etmedi KBB ye götürdük elinle bakdi.bence.bi sorun yok enfeksiyon kaynaklıdir dedi neyse ultrason istedi gene radyoloji doktoru bakdi antibiyotik yazdı  eğer gerilemezse biyopsi demişti ben sıcak bakmadım oğlum daha küçük die kullan 10 gün sonra gel demişti ne büyüme oldu nede küçülme zaten sene olmuştu bezeler hep aynı boyuttaydi kendimde.farketmistim 10 gün sonra tekrar ultrason la bakdi bezeleri kötü değil temiz dedi kötü gozukmuyo ultrason da da reaktif yazıyordu KBB doktoru tahmin ettiğim gibi enfeksiyon kaynaklı oluşmuş beze dedi gerek görülmedi biyopsi falan takip demişti ben sürekli elimde bakiyorum oglumunda piskolojisini bozdum ben elimle bakdikca çok ağlıyor benden kaçıyor çok korkuyorum başına gelen var.mi Allah aşkına gecmiyo 2 senedir oğluma bişey olcak die aklım çıkıyor düşündükçe kafayı yiyorum eşime söylüyorum  o pek kafasına takmıyor kimse beni kale almiyor çok takintiliyim çünkü 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
Profil image (132 puan) tarafından
Ah kendimi gördüm. Bende oğlumda bir rahatsızlık olduğunda sağlıklı olduğu yerleri görmek yerine hep o rahatsızlığı üzerine düşüyorum ve bebeğimede, eşimede huzursuzluk veriyorum. Bak ne güzel bütün tetkikler temiz çıkmış. Evet çok üzülüyoruz. Onlara biseyt olmasın diye hep diken üstündeyiz ama oluyor işte napalım. Sen üzülme iyiye odaklan geçeceğine inan. Rabbim şifa versin bebeğine inşaallah. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,475 göst.
30 Temmuz 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde A.l.p1453 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 474 göst.
17 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kelebek99 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
31 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 8Aysegul us (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 689 göst.
11 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selvii (16 puan) tarafından soruldu
...