0 oy
387 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (279 puan) tarafından

Kakası bu şekil de araştırıp duruyorum doktora gösterdim oralı olmadı süt alerjisi kakası böylemi olur yada normal mi bilemedim 3 gündür süt ve süt ürünü tüketmiyorum ama hala böyle 

image

image

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(140 puan) tarafından
Aynısı bizde de var üçüncü resimde kan var sanki. Sümüksü, kanlı ve sulu yapıyor kakasını. Sadece süt ve süt ürünleri için geçerli değil bu durum. Kırmızı ve beyaz et, hayvansal gıdalar (yumurta, sucuk, sosis, sakatat, vs.) Kuruyemiş, kurubaklagiller diye diye liste uzuyor malesef. Paketli her gıdanin içeriğini de okumadan yemiyorum bende. Çocuk gastroenteroloji ve çocuk alerji bölümlerine göstermen lazım. Umarım biran önce geçer çünkü beni baya yıprattı bu durum.
(279 puan) tarafından
Üç gündür hiçbir yemiyorum neredeyse et de tavuk da yediğim bulgur pilavı salata zeytin incir hurma patates
(140 puan) tarafından
Sakin ol inan ki seni şuan çok iyi anlıyorum. Ama üç gün değil her gıda için 2 hafta kuralını uyguluyorlar hangi besinden kaynaklı olduğunu bulmak için. bende herşeyi biranda kestim.  Bol bol su iç, sebze ye bol bol. Sebze yemekleri ye mesela çünkü doktorumun bana verdiği bilgiye göre herşeyden de kaynaklı olabilir tek birşeyden de. Ama sakin ol. Bana bebeğim için alerji mamasi verdi sütün azalırsa falan filan diye sıkıntıya sokma kendini. Bebegin için ayakta dimdik durman lazım.
(279 puan) tarafından
Çok üzülüyorum
(140 puan) tarafından
Canım üzülme Allah'ın izniyle geçecek hepsi stres üzüntü yapma sütün kıymetli geri çekilir. Gastroenteroloji bölümüne randevu al kakali bezlerin fotoğraflarını cek çünkü soruyorlar. Alerji bölümüne direk randevu alamazsın çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne randevu alman lazım. Ama öncelikle sakin ol lütfen.
-Reklam-
0 oy
(757 puan) tarafından
Canım benim oğlumun kakası da böyleydi bağırsak enfeksiyonu olabilir kan ve kaka testi yaptı mı 
(279 puan) tarafından
Yok yapmadılar direkt alerji bölümüne sevk etti
(757 puan) tarafından
Yok sen allerjiye gitme direk çocuk gastroentoloji bölümü var orası ilgileniyo bununla oraya git kan alçaklar kaka alçaklar sonucunda enfeksiyon çıkmazsa o zaman allerjiye gideceksin benim oğlumun da böyleydi en sonuncuda baya bariz kan çıktı apartopar hastaneye gittim söylediğim testleri yaptılar enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık banada süt allerjisi olabilir süt ve süt ürünlerini kes dediler 1 hafta diyet yaptım biraz toparladı ama düzelmedi çocuk gastroentolojiye gönderdiler gittim doktora anlattım diyeti kesti antibiyotik ten sonra kan durmuştu ama mukus devam ediyodu bio gaia gaz damlası varya onu verdi doktor bağırsak düzenleyici bi damla sadece gaz damlası değil içinde prebiyotikler var onu kullandım baya faydası oldu ek gıdaya geçide hiç biseyi kalmadı senin allerji olup olmadığından önce bağırsağı da bi sıkıntı mı var bunu ogrenmen lazım gastroenteroloji de bakarlar sonucun temiz çıkar yinede düzelmezse o zaman allerjiye onlar yonlendirirler bazı doktorları gerçekten anlamıyorum baştan savmislar resmen
(279 puan) tarafından
Ona sevk yazılmadan randevu alabiliyomuyum
(757 puan) tarafından
Yoo hiç alakası yok sen direk 182yi ara çocuk gastroentoloji de ilk randevuyu al en yakın tarih neyse onu al biran önce götür
(279 puan) tarafından
Mhrs den baktım sevk edilmesi gerekiyor gibi bişe yazıyor
0 oy
(363 puan) tarafından
Ben kan göremedim, sümüksü yapıyı soruyorsan balgamı vardır muhtemelen  günde 4ü geçmiyorsa sıkıntı yapma ama kan varsa durum farklı. 
(279 puan) tarafından
Kırmızı değil ama kafam durdu anlamıyorum ki
(363 puan) tarafından
İçin rahat etmiyor ise başka bir doktora daha götürebilirsin ama kötü birşey olsaydı doktorun mutlaka bilgi verirdi diye düşünüyorum. Dikkat  etmen gerekenler ;Bebeğin beslenmesinde sıkıntı var mı, ateşi yükseliyor mu keyifsiz mi bunlar dışında tuvaletini kaç kez yapıyor birde geniz akıntısı var mı. Benim bebeğimde geniz akıntısı olduğu için mukusu normal kabul ediyor doktorlar.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 461 göst.
24 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Sedadz (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 512 göst.
0 oy
2 cevap 671 göst.
...