0 oy
212 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar  bir kaç gündür kızım elini emiyor emziğe alıştıramadım bunu nasıl çözebilirim alışmasın istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(134 puan) tarafından
Buna çözüm olduğunu düşünmüyorum bütün çocuklar elini emer özellikle üçüncü ay başlayınca hem tükürük bezleri çalışır salyalar akar hemde ellerini keşfetmeye başlar. Kombinle elleri hep ağzında olur bunun zararı yok gelişimin bir parçası. Hele ki diş etleri kaşınmaya başlayınca elleri yetmicek sizin elinizide götürecek ağzına 
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Emziğe bende alistiramadim ilk oğlum ilk verdiğim günden beri tutmustu ama kızımda tutturamiyorum emziği verince atiyo bir iki sefer aldı o kadar bende başka vermiyorum 
0 oy
Profil image (49 puan) tarafından
Emzige alismasin zaten bence. Ben kizima cok agliyor diye emzik almıştım ama tutmadi ogluma da vermicem. Belli bi sure sonra el aliskanligini birakiyorlar merak etme.
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Hiç müdahale etmeyin derim. Bebekler bu şekilde sakinleştirir kendini. Hemde ellerini keşfediyor. Uyku eğitmenleride söyler bunu müdahale etmeyin diye. Benim kızımda emerdi 7. ayda kendi kendine bıraktı.
0 oy
(103 puan) tarafından
Çözmeniz gereken bir durum değil bırakın dilediğince Emsin gelisimlerinin bir parçası elini boğazına kadar sokmaya çalıştığında sadece elini çekip emzik veriyorum Onun dışında ellerini falan keşfediyor tükürük bezleri de fazla çalıştığı için elleri ağzında oluyor hep minnoşların:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 270 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
5 cevap 333 göst.
0 oy
8 cevap 423 göst.
...