0 oy
306 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (118 puan) tarafından
Kızlar oğlum bazadab düştu 9 aylık ablaasi kucağına almış ben lavoboydayken sese koştum düşmeden sonra  aferin verdim saati gelmişti ilacın ama ilacı küstü sadece gözde kayma yok  hareketleri normaal  1 saatte hastaneye gideceğim    bsina gelen varmı kırıcı yorum yapmayın lütfen

2 Cevaplar

0 oy
(250 puan) tarafından
2 saat uyutmayin. 2 saat sonrasi uyutabilirsiniz ama toplamda 6 saat gozlemleyin uykuda bile olsa. Anormal bir durum varsa diye. Kusma fiskirarak olduysa ve devam ederse, göz kayması, aşırı huysuzluk (normalden farkli) gibi rutinde olan bir durum olursa mutlaka acile götürün.
(118 puan) tarafından
Yok çok az küstü oda aferini çıkardı uykusu geldi gözünü kapatiyor saati geldi ya
(250 puan) tarafından
Anormal bir durum yoksa içinizi rahat tutun acile gitseniz bile sizi anormal durum görene kadar gözetim altında tutarlar sadece. Sonra eve gönderirler. Ozelde tomografi falan cekebilirler ama hareketleri normalse eger bebeginize bos yere o ışını aldırmayın bence. Ve kimsenin size kızıp linclemeye hakkı yok. Hepimizin başına geliyor bu tarz kazalar. Evet üzücü bir durum ama siz de insansınız ve isteyerek bilerek sebep olmadınız bu duruma. Benim kızımda yanımda uyurken dustu yataktan. Daha tedbirli olmak lazım tabi ki önlem alırsınız ona göre davranırsınız bundan sonra. Allahın izni ile bir şeyi yoktur insallah bebeginizin.
(250 puan) tarafından
Evet uyku saati gelince biraz zor oluyor ama uykusunu açacak oyun oynayın yüzünü yıkayın. Eger bulunduğunuz bölge cok aşırı soğuk degilse üstünü giydirip balkona ya da disari çıkarın.
(250 puan) tarafından
Kafa travmalarında ilk 2 saat uyumamasi önemli cunku. Kafasını bir yere carptiysa unutmayın kesinlikle. 2 saat zorlanirsiniz ama sonrasi içiniz rahat olur. Kusmasi da muhtemelen ilac yüzünden olmuştur ama tedbiren takibini yapin mutlaka
(118 puan) tarafından
Anladım çok haklısınız Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Hafif bi kusma olsa bile ihmale gelmez. Mutlaka hastaney3 gidin tahminimce kustuğu için tomografi cekerler

İlgili bir soru bulunamadı

...