0 oy
425 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,338 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 26 günlük bir oğlum var. Emzirme süresi hakkında kafam biraz karışık. 2 saatte bir emzir dedi ebemiz fakat bebeğim emdikten sonra zaten 1 saat uyumuyor uyanık kalıyor. Kalan 1 saatlik zaman diliminde anca uykuya dalıyo demem o ki yarım saat anca uyuyo sonra uyandırmak için çok uğraşıyorum fakat uyanmak istemiyo çünkü aldığı uyku yetmiyor. Sizce ne yapmam lazım uyandırmam mi gerek yoksa uyanmasını mi beklemeliyim? 
Bebek Ayı 26 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
24 gunluk bebegim ilk 1 hafta uyandirarak emzirdim sarılık riskinden dolayı fakat simdi uyandığın Da agladiginda huzursuz oldugunda yani o istedikçe emziriyorum .şunu unutma uyku bebek icin cok onemli buyume hormonu uykuda ortays cikiyor. Uykusunuda ihmal etme zaten takip edersen cocuk 2 bilemedin en gec 3 saat sonra kalkiyor buda yeterli bi vakit.
Profil image (1,338 puan) tarafından
Sarılık riski bile olmadı bebeğim de çok şükür test dahi yapmadı doktor boşa kan almayalım görünürde yok dedi yani kaldırma kendi kalksın mi diyorsun?
(622 puan) tarafından
Ben oyle yapiyorum 3 saati gecerse kaldir. Doktorda gastanede 1 hafta dikkat et dedi sonrasinda kendi kalkar 3 saati gecerse uykusu emzirme ve uyku aralığı o sekilde kaldir dedi.
Profil image (1,338 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
(622 puan) tarafından
Rica ederim bide takip canim. Bir jac kez bak sen uyandirsan kac saat uyuyor eger 3 saati gecmiyorsa cogunlukla demekki aciktiginda uyaniyor demektir. Hayirla büyütün insaAllah :)
Profil image (1,338 puan) tarafından
Amin hepimiz inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Canım huzursuz olur oğlun 3 -3 buçuk saati geçerse uyandır öncesinde elleme zaten o kendi uyanır acıktığında demekki tam doyuyor uyanmıyor doktorlar ebeler filan az az sık sık emzir diyorlarda şahsen ben onu  yapamadım 
Profil image (1,338 puan) tarafından
Az emmiyo ki doyana kadar emiyo bebeler :D
0 oy
(119 puan) tarafından
Allah bağışlasın ilk önce  benimde üç aylık kızım var iki saatte bir  besle diyorlar fakat  çocuklar derin uykuda pek meme almazlar bende ilk başlarda senin gibiydim uyandırmaya çalışıyordum ama almıyordu memeyi o yüzden uyandırmiyorum acıkınca zaten uyanıyor kızım bebekler genel olarak böyle ac kaldı bebeğim  diye düşünme benim ki gece beş saat uyuyup  kalkıp emdigide oluyo
Profil image (1,338 puan) tarafından
3 aylık olana kadar 2 saatte bir emzir dedi bide kalkmiyo diyorum kaldır diyolar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
0 oy
3 cevap 390 göst.
0 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
2 cevap 222 göst.
19 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mommyy. (152 puan) tarafından soruldu
...