0 oy
392 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (56 puan) tarafından
Arkadaslar bebegim 3 aylik dogdugundan beri zeka karti gosteriyorum ve 1 aydir hışırtıli bez kitap veriyorum eline bazen o kitaptaki gorselleri anlatiyorum ona. Bazı anneler bebeklerine kitap okuyorlar. Ben de kitap okumak istiyorum. Kitap okuyan varsa önerileriniz nelerdir? Hangi tarz kitap okumalıyım 
Bebek Ayı 3

7 Cevaplar

0 oy
Profil image (4,556 puan) tarafından
Bebek ve çocuk hikayeleri satılıyor tarz olarak başka bir şey olamaz zaten direkt bebek kitaplari alın ama hangi kitap olursa olsun bebeğe okumadan önce siz okuyun uygunluğuna bakın lütfen. Ben bu zaman kadar o kadar çok içerik değiştirdim ki neredeyse kendi kitaplarımı yazacağım artık :)))  
(56 puan) tarafından
Haklisiniz gerçekten :)
-Reklam-
0 oy
(534 puan) tarafından
Ben D&R uygulamasından söyledim bugün. Her ay alıyorum. Sizede fikir için yazabilirim isimlerini. Cesur fırfır, utangaç ayı monti, köpük ile pıtır, şu yaramaz tavşanlar, uykusu gelmeyen porsuk, gofret ile babası, seni seviyorum miniğim, küçük meşe palamudu, sevginin gücü, mutlu su aygırı, hadi sarılalım anneciğim, hortumuma çörek kaçtı vb. Bunlar alıp okuduklarımdan. Bizde 5.5 aylık olduk 1 aydan itibaren yatarım yanına okurum. Artık kucağımda beraber okuyoruz illa her gün. Bence mutlaka okuyun. Bende kitap okumayı senelerdir çok severim umarım kızımda öyle olur. Bir de uygulamalarda indirimler olsa da karşılaştırıyorum D&R uygulamasında daha uyguna geliyor fiyat olarak. İstediğim kitap orda varsa ordan alıyorum.
(56 puan) tarafından
Cok cok tesekkur ederim söylediğiniz kitaplara bakacağım:)
(534 puan) tarafından
Rica ederim ne demek:)
0 oy
(128 puan) tarafından
ben dogdugundan beri okuyorum canım hışırtılı kitap üzerindeki nesnelerin isimlerini söylerim 4 aylik olmasina 1 hafta var hışırtılı kitabını çok seviyo onu gòrünce heycanlanıp gülücekler atıyo erken baslamanin faydaları sanırım anlıyo artık elime alınca sadece ona odaklanıyo :)))
0 oy
(381 puan) tarafından
Hayvanlar serisi var canım ben kediyim,ben köpeğim gibi bime geliyo arada set yapabilirsiniz onlardan veya masal kitapları e bebekte satılıyo çok hoş ve kısa anlaşılır tam bebeklere göre oradan bakabilirsiniz görseli b ve anlatımı kısa olursa daha hoşlarına gider ben 2 aylıkken başladım okumaya ya hâlâ da okuyorum 1 buçuk yaşına gelmemize rağmen anlamıyo sanıyoruz ama çok hoşlarına gidiyor 
0 oy
(2,243 puan) tarafından
Suan kitaplari cok anlamaz ama ayina uygun bahsettiginiz tarz kitaplar uzerinde sohbet olusturabilirsiniz. Ben bilincli olarak kitabi 1 yasindan sonra okumustum. Ondan once hareketli kitaplar, mini kitaplar(hani icinde renkler, araclar vs olan), oyun kartlari ile vakit gecirmistik.
0 oy
(551 puan) tarafından
Ben de bebeğime çeşitli kitaplar okuyordum ingilizce türkçe karışık.Bebeğim6 aylık şuan. Ama tabi anlamıyor kitabı eline alıp ağzına götürmek istiyor ya da sıkılıyor. Sonra doktor bu ayda sadece bir sayfada tek resim olan yazısız şu hışırtılı bebek kitapları var ya onlardan alıp okuyabileceğimi ordaki hayvanların seslerini taklit etmemi söyledi. Diğer yani daha karışık hikayesi olan kitapları okumaya diretirsem kitabı sevmeyeceğini kitap okuma işinin çok sonra olduğunu söyledi. Ben de artık sadece doktorun dediği tarzda kitaplar okuyorum. Ama her bebek farklıdır tabi bir şey diyemem. Benim bebeğim okuduğum kitapları ağzına götürmek istiyor okuduklarımı doğal olarak anlamıyordu sizin bebeğiniz hoşlanıyorsa devam edin.
0 oy
(3,802 puan) tarafından
Ben dogdugundan beri okuyorum. Suan 18 aylik cok sever kitap okumayi. Renkli ,gorseli buyuk yazisi az kitaplari tercih ediyorum. Hepsiburada en cok degerlendirilen kitaplar var isbankasi yayinlari. Onlara bakabilirsiniz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 657 göst.
18 Aralık 2020 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Masalingo (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 342 göst.
22 Ekim 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde hfzfyzbl (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
3 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde gizemkuzey (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 249 göst.
2 Aralık 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Merveeem (140 puan) tarafından soruldu
...