0 oy
153 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba arkadaşlar almila bebeğimi dün sabah 11 de kucağıma aldım sizler benden daha deneyimli bireyle olduğunuz için 

1 keşke yapmasaydım

2 keske böyle yapsaydım dediklerinizi aynı hataları yapmamamız için yazarmısınız

Teşekkürler 

Sağlık ve sıhhatle
Bebek Ayı 2 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından
Ben bebeğimi kucağıma aldım emzirdim sürekli ama sütümün gelip gelmediğini fark etmeden emzirdim hep. Bebek ağlıyor ama neden ağlıyor bilemiyordum. Meğer açmış çok zayıfladı doktor mamaya başlattı. Sütünü kontrol et gelmiyorsa aç bırakma bebeği. Benim göğüs pompam vardı ama kullanmadım ilk. Cekseydim de akış olsaydı diyorum. Yavruma içim yanıyor ilk günler aç bıraktığım için. Özel hastanede doğum yaptım ama sütümü kontrol eden olmadı ozenmediler. Sütün gelmiyor bebek aç kalamaz demedi kimse. 
(1 puan) tarafından
Çok tesekkür ederim kötü deneyimleriniz için üzüldüm
-Reklam-
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Yaptığım en büyük hata doğum sonrası bebek beslenmesini okuyup araştırmak. Ben öyle her saat başı emzirmem gerektiğini bilmiyodum doğurdum bitti gibi hissettim. Sütümde gelmişti ama bilinçsizce nasıl olsa uyuyo diye emzirmek uyandırmak aklıma gelmedi annemde sarılık bilmem ne bilmediği için uyarmadı. Sonuç sarılık ve enfeksiyon sebebiyle yoğun bakımda yattı. Eve gelincede biberona alışmıştı ve annemde emzik ver rahat edersin diyip ilk günden emzik vermişti eve gelincede biberon ve mama her emzirme sonrası devam etti ve sonuç 2 ay sonunda meme tutmayan kucağımda ağlayan bi bebek ve cahil bi anne oldum o günden sonra sürekli okuyup araştırdım. En büyük pişmanlığım emzik ve biberon vermiş olmak. Tavsiyem vermeyin. Tabiki sütünüz gelmez mamaya gerek duyulur o zamanda başka emzirme yöntemleri var onları onları deneyin. Ve şuna emin olun ne kadar gazlı uyumayan bir bebek bile bu günlerini çok çok özleyeceksiniz. Keyfini çıkarmaya bakın ve çevreye kulak asmayın.
(1 puan) tarafından
Merhaba kötü deneyimleriniz için üzüldüm
Emziği söyle yapıyorum uyandı ağlamaya baslarken veriyorum sonra hemen alıyorum sakinlesince uyurkendw aynısınınyapıyorum yani sakinlestirmek için kullanıyoeum
(1,348 puan) tarafından
Ağzında uzun uzunca bırakmayın emzik çok sıkıntı değil ama mecbur kalmadıkça biberon sokmayın evinize. Sağlıkla büyütün inşallah.
(1 puan) tarafından
Cooook tesekkür ederim

İlgili sorular

...