0 oy
184 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (55 puan) tarafından
Merhaba, bebeğim 31 haftalık 1990 kilo doğdu. Şuanda 8 aylık ama düzeltilmiş 6 aylığız. Karın üstü hiç durmak istemiyor. Kucakta destekli oturuyor ama oturma minderinde durmak asla istemiyor. Oyun halısında yan dönebiliyor ama bir tam tur dönemiyor henüz. Nöroloji doktoruna da götürdüm hiç bir problemi olmadığını söyledi çok şükür. Tecrübeli prematüre anneleri sizin bebekleriniz ne zaman tam anlamıyla oturmaya, dönmeye başladı? Prematüre bebeklerde gelişim süreçleri çok değişik olduğu için motor gelişimlerini tam anlamak mümkün olmuyor. Aynı süreçleri yaşayan varsa bilgi alırsam içim rahat edecek sanırım. 
Bebek Ayı 8 aylık düzeltilmiş 6 ay

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (407 puan) tarafından
Mrb şu an kaç kg ? 
(288 puan) tarafından
Merhabalar canım 30 haftalık doğan ikiz annesi olarak benim bebeler düzeltilmiş 7 ayda biri diğeri de 8 .ayıydı sanırım döndü ben o zamanlar azıcık takiyordum işte kendim egzersiz felan yaptırdım ama sonraki gelişim basamaklarinda hiç kafama takmadım 14 aylıkken yürüdüler yani öncelikle bizim şunu bilmemiz lazım her çocuk zaten farklı zamanında doğan bebekler bile bı duru şeyi geç yapabiliyorlar ki bizimkiler çok küçük doğdu kendimi hep öyle motive ettim insan biraz acele ediyor ya da düşünüyor ne zaman yapacak vs diye ama çok şükür eninde sonunda yapıyorlar bol bol sevgi ve ilgi yetiyor Allahin izni ile sağlıcakla büyütün :)
(55 puan) tarafından
Allah bağışlasın bebişlerinizi sizin işiniz daha zordur bizimkine göre. :) Sağlıkla büyüsünler :)
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Canım bende 34 haftada doğum yaptım 7 aylıkken destekli oturuyordu sanırım 8 aylıkken desteksiz oturmaya başladı simdin13 aylık yürüyor ama sıkıntı yapma kendine her çocuk farklıdır hele ki prematüre bebekler daha da farklıdır sen bizi görsen neleri taktik kafayı öyle mi böyle mi diye :) 
(55 puan) tarafından
Ahhh bende neleri takıyorum ama artık içim az da olsa rahatladı :) Sağlıkla büyüsün bebişiniz :)
(216 puan) tarafından
Teşekkürler sizinde hepimizde bebişi sağlıkla büyüsün:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
8 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde svl.shn (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 102 göst.
...