0 oy
1,168 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından

Dün eşimle mama sandalyelerine baktık E bebekte falan. 70 liraya da var 350 lirsyada 450 lirayada var. Eşim diyor ki 70 liralık olan işimizi görür çokta pahalıya gerek yok diyor. Arkadaşları öyle demiş biz ondan aldık gayet kullanışlı falan diye. Ama yetmiş liralık olan çok dayanıksız duruyor. Kolay sallanan hemen devrilen bişeye benziyor. Bana kalsa orta kalite olan 350 liralık sandalye daha mantıklı. En azından hemen devrilecek gibi durmuyor. Bence önemli bu ama bilemedim. Sizce bu konuda eşim mi doğru düşünüyor ben mi? Tavsiyelerinizi alabilir miyim? 

image

12 Cevaplar

+1 oy
Profil image (718 puan) tarafından
https://www.e-bebek.com/baby-plus-double-masali-mama-sandalyesi-p-byp-mnd02/

Canim ben bundan aldim gayet kullanisli geldi. Incele istersen fiyatda uygun. Bende sahsen cok para vermeye gerek olmadığıni düşünüyorum. Bu benim attigim senin 70 liralik olandanda daha iyi duruyor canim.
(95 puan) tarafından
Dün bunu da gördüm ama hiç böyle özellikleri olduğunu bilmiyordum canım. Attığın iyi oldu Bi bakayım tekrar buna. Hazır sen kullanıyorsun sallanıyor mu peki bebek içinde hareket ettiğinde halının üzerinde durduğunda filan? Bide temizliği zor oluyor mu? Bebek kendisi yediğinde üzerine konuyor ya yiyecekler temizlerken sıkıntı olur mu ki?
Profil image (718 puan) tarafından
Valla canim daha uzun süreli kullanmadım geleli 3-4gun oldu kizim oturunca sallanmiyor halinin ustunde gayet iyi duruyor. Temizlikte suanlik sikinti olmadi kolayca siliniyor canim. Bebegimde 9.aya girdi. Yani oturunca suanlik asiri hareket etmiyor. Ayaklarida genis zaten yanlara dogru kolay kolay devrilmez diye dusunuyorum. Birazda cocuga bagli canim ya cok cok asiri harektli ise en iyisinide alsa devrilir. Cok simdiden oraları düşünmemek lazim :))) bunuda uygulamadan alan arkadaslar onermisti hamile sohbet bolumunde bende osekilde aldim.
Hem sadece mama sandalyesi olarak kalmıyor ilerde masa sandalye olarakda kullanılır bence oyonden cok cazip. Yorumlara falan da bakabilirsin canm siteden alip yorum yapan olmuştur mutlaka.
(95 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım haklısın. Dediklerin çok mantıklı geldi bende bu ürünü alsam daha iyi olacak galiba. Fiyatı da gayet uygunmuş. Sağol.
Profil image (718 puan) tarafından
Rica ederim canim simdiden hangisini alirsanda hayirli olsun☺
(95 puan) tarafından
Teşekkürler canım :)))
tarafından
Çok güzel bir mama sandalyesi miş. Çok kullanışlı. Daha önce görsem alırdım.
(9 puan) tarafından
Tepsinin altındaki destek sökülebilir mi temizleme esnasında? Tepsinin altında orta kısımda aşağı doğru olan destek parçadan bahsediyorum
Profil image (718 puan) tarafından
Orasi tepsi ile beraber çıkıyor canim. Yani birlikte mi gelmisti suan hatırlamıyorum ama yorumunu gorunce tepsiyi cikardim. Tepsiden ayiramadim beraberler yani. Temizlik yaparken skinti olmuyor ama.
-Reklam-
+1 oy
(43 puan) tarafından
70 liralik olanini kullaniyorum cokta memnunum. Isimi her yurlu goruyor. Esinin dedigi gibi dusunuyorum bende. 
(95 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için. Sallanma sıkıntısı yoksa dediğin gibi onu almakta mantıklı olur tabi.
+1 oy
(3 puan) tarafından
Kesinlikle canim digeri bizimde 2 tane farkli sandalyemiz var birisi beyazdan digeri engilsh home dan pembe bi mama sandalyesi kizlari oturttugum zaman bi bakiyorum teki arkamda iteleye iteleye kipirdatiyolar sandalyeyi
+1 oy
(36 puan) tarafından
Canım şu 70 liralık dediğinin aynısı bu çarşamba şoka geliyor fiyatı 49 lira ben ordan alıcam bence fiyatı çok uygun ve iş görür :) 
+1 oy
(103 puan) tarafından
Canım ben senin gibi düşünüyorum en azından orta kalite alınmalı bence hem uzun süre kullanacak.. dayanıklı ve güvenilir  olması şart.. 
+1 oy
(246 puan) tarafından

Beyaz olanindan aldım kullanıyorum memnunum. Zaten çocuklar tek bırakılmamalı sandalye sinde en güvenli olanını da alsan bir yolunu bulup sıyrılıyorlar sandalye den :D

0 oy
Profil image (1,127 puan) tarafından
Boşverin kaliteli bir şey alın. Bize hediye gelmese Ikea alırdım.

Soldaki ne benzer hediye geldi. Geçen gün bebeğimi sandalyede cevirecekken tablası elimde kaldı bebeğim fayans zemine yüzüstü düştü. 
(95 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inanın üzüldüm. Umarım kötü bişey olmamıştır. Miniğin canı nasıl yandı kimbilir? Allah Bi daha göstermesin inşallah. Bak şimdi benimde gözüm korktu iyice araştırıp öyle almak en iyisi. Çok sağol cevabın için canım.
Profil image (1,127 puan) tarafından
Sağ ol canım. Bende çok üzüldüm kaç gün oldu hala gitmiyor gözümün önünden o düşmesi. O kadar acı ağladı ki. O an atmayı bile düşündüm sandalyeyi :(
0 oy
(4,654 puan) tarafından
3 yaşına kadar kullanılabilen bir şey ve sürekli kullanacaksınız. Ben kalitelisini tercih ederdim. Baby care markasının 400 liralık olan bi mama sandalyesi var onu aldim ben. E bebekte var mı bilmiyorum ama civilde var
(95 puan) tarafından
Bazı kişiler bebek oturmak istemiyor zaten azıcık kullanılıyor falan deyince emin olamadım. Bide dün eşimle baya inatlaştık ben yine biraz iyi olsun diyorum o gerek yok diyor. Şimdi alırız Bi de kullanmazsa eşime karşı da yanılmış olmak da istemiyorum. Valla ne yapsam bilemedim. Ben hala daha kullansa da kullanmasa da kaliteli alma taraftarıyım ama bakalım.
(4,654 puan) tarafından
Benim aldığım mama sandalyesi 3 kademeli yatma hafif oturma tam oturma. Bebeğim destekli oturuyor zaten ben şimdiden kullanmaya başladım 4 buçuk aylik. Mutfakta iş yaparken falan yanimda duruyor oda. Biraz amacından farklı da olsa kullanıyorum:)
0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim bence kiy paraya kaliteli bir sey al. Ben kraft monza aldim indirimdeyken. Cok cok memnunum. Bu 50-100 liralik urunler hic saglam durmuyor. Bebegin ustundeyken dustu diye pek çok yorum okudum. Kaliteli bir sey almakla da dogru karar verdiğimi kullanmaya baslayinca anladim. Kizim biraz oturunca sikiliyor hemen. Saga sola dönüp duruyor. Digerleri bu dönmelere dayanmazdi bence. Sirt ayari sayesinde de yatiriyorum bazen. Eline bir seyler veriyorum kemiriyor o esnada. Ayrica ileriye yonelik de dusundum. Allah nasip ederse bir bebek daha istiyorum 3-5 yil sonra. Ona da bozulmadan sapasaglam kalir.
0 oy
Profil image (366 puan) tarafından

 Beyaz onu oyuncaklı olanı kızım 6 aylıkken kullanmaya başladım suan 2 yasinda oğlum icinde kullanacagim  inşallah ebebekten  almistim  fazla para vermek istemedim açıkçası sadece yemek yemek icin oturuyor bide kizim 1.5 yaşından sonra oturmakta istemedi sıkılıyordu

image


0 oy
(292 puan) tarafından

Ben bunu aldım ve çok memnunum  sandalyeye  de takılıyor yerde olması  dahs mantıklı  düşme  tehlikesi  olmaz 

image

image

0 oy
(202 puan) tarafından
Beyaz olan varya bende ondan kullanıyorum devrilmiyo gayet dayanıklı oğlum 20 aylık tepesine falan çıkıyor ayağa kalkıyor ama hiç devrilme falan olmadı kullanışlı sağlam yani 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
4 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gökçe4242 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
22 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde EylülünAnnesi♥ (472 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
10 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Burakdefne (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 304 göst.
...