0 oy
465 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından

Daha önce resim yüklemiştim bundan daha hafifti ama şimdi çok fena oldu. Kalıyor ve kanatmaya başladı.dün doktora gittik gördü ama bişey önermedi. Egzama dedi . Yavrumun yüzü çok fena gerçekte bakınca önerisi olan var mı?

image

image

Bebek Ayı 6

6 Cevaplar

0 oy
(9,126 puan) tarafından
Pavloderm papatya yulaf özlü temizleme sütü var. Bize iyi gelmişti sürekli onu sürdüm 
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
La Roche posay kullanıyorum ben çocuğumun vücuduna nemlendirici egzaması var yüze sürülür mü bilmiyom eczaneye sor al kullan en iyisi 
0 oy
Profil image (493 puan) tarafından
Bizimde gögsumuzde egzama var.cok yoğun olduğu zaman doktor fucicort krem 3 gün kullan dedi diğer günler yatisana kadar hipokort krem verdi epey rahatladı 
0 oy
(13 puan) tarafından

Cnm sana tavsiyem bebeğim 25 günlük bu krem sayende iyileşti hemen gidiyir 

image

0 oy
(2 puan) tarafından
İyi günler sadece tek doktor işe yetinme. Lütfen birden fazla doktora git alerji bölümüne dahi götür. Vücudunu sürekli nemli tut banyoyu geciktirme sürekli şampuan ile yıkama daha çok kuruluk yapıyor. Kıyafetlerini çift durulama yaptır. Ama en önemlisi alerji bölümüne kesinlikle git çok geç kalma lütfen. Daha da artmadan tedavisi geç kalınmasın besin alerjisi olabilir lütfen ihmal etme.
0 oy
(3,784 puan) tarafından
Egzama olmus. Muhtemelen besin alerjisi vardir. Uzmanlik alani alerji olan bi doktora goturun. Diyet yapinca gececektir. Kortizonlu krem kullanmayin.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 529 göst.
0 oy
5 cevap 959 göst.
0 oy
2 cevap 533 göst.
...