0 oy
72 göst.
24-36 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhabalar. Oğlum 15 gündür  kakanyaparken karnının sol tarafını tutuyor. Neden tutuyorsun dediğimde ağrıyor diyor. Doktora götürdüm kabızlığı için bir ilaç verdi kullanın sonra kontrole gelin dedi. İlacı kullanmamıza rağmen hala karnını tutuyor. Böyle bir durum yaşayan oldumu?

1 cevap

0 oy
(863 puan) tarafından
Gaz sıkışması genelde karnın sol alt tarafında oluyor . Sabahları daha belırgın olur . Eğer kakasını yaptıktan sonra gecıyorsa agrısı zamanla sıkayetı de gecer, bu surecte bıraz cocugu sıcak tutmakta fayda var. Özellıkle geceleri üşütmemesi gerek. Kabızlık da var ise once o durumu cözmek gerek. Beslenmesını duzenleyın . Gazlı ıceceklerden uzak tutun. Ilık su ıcırın.
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için. Kaka yapması dışında ağrısı varmı bilmiyorum. Sadece kaka yaparken tuttuğu için söylüyor anlayabiliyorum. Ayağına çorap giydiremiyorum maalesef :( çoklu besin alerjisi var. Zaten bu yüzden haIr gıda vs yemiyor kesinlikle. Gazlı içecekte vermiyorum. Uzun sürünce biraz tedirgin oldum açıkcası
(863 puan) tarafından
Benım oğlum da çorap sevmez ama ev patıklerı oluyor ya da yumsak ayakkabılar onları sevıyor .deneyın ıstersenız en azından ayagı kapalı olsun. Ama şikayetleri daha uzarsa bı gastro gorse ıyı olur .
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
22 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Arse (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 212 göst.
...