0 oy
419 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (113 puan) tarafından
tarafından kapalı
8 aylık oğlum var doğduğu günden itibaren ne alt aldırır ne üst değiştirir ne banyo ettirir küçükken ağlarken katılması vardı doktor normal dedi büyüdükçe hırslandıkça kendini arkaya atıp bagirarak ağlıyor aşırı huysuz bir bebek mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyor tahammülüm kalmıyor bazen sürekli herşeye ağlayan ama ne ağlamak yani bir bebeğim var sinirlerim çok yıprandı napcam bilmiyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
Kuzum benim seni çok iyi anlıyorum benim kızım da 2 aylık çok hırçın kucakta durmuyor sana benim tavsiyem ilk senin sakin kalman kucağına al dans ettir bebişi rahatlacak müzikler aç eminim denedin ama tekrardan dene gülüm ama ilk sen sakin kal :) 
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum sizi benim oğlum da benzer. Öncelikle bu hırçınlığı düzenli demir ilacı kullanımıyla azaldı. Bir de onunla inatlaşmamamla birlikte. En önemli faktör o oldu. Sırt üstü kesinlikle yatmaz. Bu yüzden önüne sevdiği oyuncağı koyup, bol bol öpüp koklayıp sabırlı olup yüzüstü alt değiştirip giydiriyorum. Sizin de sevmediğiniz şeyler vardır, bebişlerimizin de var. Önce onlara birey olarak saygı duymamız gerekiyor. Kabul etmemiz gerekiyor. Bunu bir kez başarınca yani kavga etmeyince bebiş de uyumlanıyor size. 
(559 puan) tarafından
Demir ilacı ile ilgisi nedir
0 oy
(506 puan) tarafından
Boşuna uğraşma canım aynısı hatta daha fazlası üç yaşında hala aynı 10 dakika önce uykudan kalkıp durduk yere ağlayıp kendini ksuturup geri yattı 3.5 aylık bebeğim var oda koluk sürekli ağlıyor artık bende kafayı siyircam az kaldı yok yani huysuz bebek hep huysuz değişmiyorlar bebekken neyse hala aynj
0 oy
(264 puan) tarafından
Benim kizimdada 10. Ayda başladı bu durum şu sıralar bi tik azaldi gibi ama alt değiştirmek işkence bize babasiyla değişiyoruz gündüz de dua ede ede değişiyorum ki sakin kalsin vallaha zor ağlayan huysuz bebek zor benim ilk cocugum ikinciyi bu nedenden dolayı düşünmüyorum 
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Sabır çekeceksin canim 21 aylik oğlum alt aldırırken savaş veririm. Banyoyu seviyor Allah tan o da suyu sevdiği için :)) ama normal bir süreç canim ve uzun bir süre de böyle devam edecek. Siz sadece konusun. Cok fazla ustunde durmayın. Cunku değişmiyor, anlayıp söz dinleyene kadar da anlamayacak. Daha yolun başındasın yani canim o yuzden sabırla bekleyeceksin. Mesela bizimki kızınca kendini arkaya atıyordu. Bir kac defa kafasını vurup acıdığı icin yavas çekimde yapmaya başladı. Simdi kızınca elini başına dogru vuruyor. Boyle sadece değişiyor bazi hareketleri :))
0 oy
(9,154 puan) tarafından
Mizac meselesi galiba.. Benim yeğenim oğlumla 2 ay var arasında. Beraber yazın sahile çıkarız.. Benim ki hop oturup hop kalkıyor.. Gördüğü şeylere gülüyor eğleniyor. Bizim kız kaşlarını çatıp arkasına yaslanıp öyle sadece önüne bakıyor.. Gayet zeki bir çocuk. Bence hiçbir sorunu yok ama mizacı o. İkisine yan yana bakınca çok komik oluyor. Birisi gereksiz fazla eğleniyor. Diğeri kaşlarını çatmış sanki sinirini bozan birşey varmış gibi duruyor. 

Mesela yeğen küçük 2 ay ama oynarken benimki ne vuruyor. Bizim ki cici yapmak peşinde. 

Yani çocuk evde şiddet gören bir çocuk değil. Anne çalışıyor ama Allah için her öğlen çocuğunu görmek oynamak için çıkıp işten eve geliyor. Babaanne bakıyor o da zaten seve seve oynayarak bakıyor. 

Ama mizaç işte. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 955 göst.
0 oy
6 cevap 314 göst.
25 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Betul98 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
6 Ağustos 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bebekadbul (291 puan) tarafından soruldu
...