0 oy
118 göst.
Profil image 24-36 ay arası bebekler kategorisinde (1,345 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

- kolay tarama spreyiMerhaba, yatırım amaçlı seneye kullanmak için arıyorum arkadaşlar.1,5  2,5 tog düşünüyorum. LCW e bebek kullandım daha önce baktım şuan bedenleri kalmamış bitince stok gelmez artık yaz geldiği için. Ela uyku tulumları ve didababy e baktım dida tuvalet için arka fermuarı mantıklı geldi. Başka öneriniz var mı ? Yaz için owli kullanıyorum kış çin istemiyorum onu. 


Birde kolay tarama spreyi önerisi rica etsem uçları kıvırcık ve çok dolaşıyor .

Son olarak ev için kullanmaya klozet adaptörü kaymayan kulplu önerisi olan olursa sevinirim :))) 

3 Cevaplar

0 oy
(344 puan) tarafından
Eviniz 25 derece ise 2.5 togg cok fazla gibime geldi
Profil image (1,345 puan) tarafından
Yok 25 değil Aralık olarak o Aralık'ta dikilenler 20-25 olarak yazıyorlar diye dedim teşekkür ederim. Normalde 1,5 kullanıyorum zaten atlet külot la :)
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Klozet adaptörü olarak ebebekin süngerli adaptörleri var, bir kaç çeşidi var bakıp alabilirsiniz ihtiyacınıza göre, evde onu kullanıyoruz memnunuz. Dışarıda da potette kullanıyoruz  lazimlik gibi de olabiliyor taşıması rahat ondan da memnunum.

Kolay tarama spreyi olarak pure project ten memnun arkadaşlarım, ashley joy da güzelmiş. Ben ayrica nascita nin yavruağzı renkli tarağı var ondan çok memnunum, hem kolay acıyor hem elektriklendirmiyor saçı.
Profil image (1,345 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Dışarıda bende bu yeşil beyaz poşetli olanı kullanıyorum büyük rahatlık oluyor. Evde Ikea lazımlık kullanıyordum artık alıştı klozeti istiyor adaptör alıyım diye kararsız kaldım bebeğe gidip bi bakıyım teşekkür ederim. Nascita aldım aynen çok güzel spreylere de bi bakışım çok sağ olun öneriniz için :)
0 oy
(108 puan) tarafından
Ben kızıma Dalinin spreyinj kullanıyorum çok memnunum 
Profil image (1,345 puan) tarafından
Çok parfüm kokusu var mı acaba Dalin çok kimyasal içeriyor parfüm içeriyor diye düşünüyorum ama hiç sprayi görmedim bakıyım teşekkür ederim:)
...