0 oy
188 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bı aydır emmek istemiyor ve sütüm çok azaldı tekrar uğraşıp vermek istiyorum süt tekrar gelir mi ve meme reddini nasıl aşabilirim. Bebeğim bı hafta sonra 5 aylık olacak inşallah 
Bebek Ayı 5

1 cevap

0 oy
(319 puan) tarafından
Zararlı şeyler yiyip içiyorsan hazır gıda meme reddi sebebi. Sigara varsa meme reddi sebebi. Sigarayı saymak istemezdim ama içen çok anne var. Söylemek zorunda hissediyorum. İçeceğin hazır bir meyve suyu bile süte karışınca sütun yapısı bozulur.
(219 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama aynı sorunu ben de yaşıyorum. 3 öğün düzgün yiyorum yediğim tek hazır gıda çikolata o da kan şekerim sık düşüyor azar azar yiyorum krize giriyorum. Sigara yok alkol yok hazır yemek yok fastfood yok ama yine de emmeyi bıraktı ağzına değdirdiğim gibi çığlık atıyor 1 haftadır emmiyor.
(13 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun ben bu duruma çok üzülüyorum
(319 puan) tarafından
Canım benim çikolatada hazır gıda. Kan şekeri düşüyorsa sağlıklı güzel besinlerde kan şekeri ihtiyacın azalibilir. Cinselliği sık yasiyorsaniz o bile meme reddi sebebi. Ya da bak mutlaka bir yerde yanlis yapıyorsunuz bulun onu. Ya da çocuk emmiyor diye aç bırakmıyorsunuz. Aç kalan çocuk tek çaresi memeyken mecbur emer bir gün bile aç kalabilir ölmez bu çocuklar. Ama aç kaliyor diye asla başka bişey vermeyin :)
(219 puan) tarafından
7 saat aç kaldı bugün ne meme yedi ne mama maalesef benim çocuk iştahsız 5 aylık olacak ama 6-7 saat açlığa hala 60cc yiyor. Çikolata yemediğimde de emmediği için tek sorunun çikolata olacağını sanmıyorum. Cinsellik de çok sık değil doktorun tavsiye ettiği kadarı geçmiyoruz.
(41 puan) tarafından
Ben çok iyi beslenen biriyim ilk doğduğundan bu yana bebeğim emmiyor soylediginizle alakasu yok
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
10 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Guntulu (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
14 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Zehra98 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.
9 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gizem.çelik (1 puan) tarafından soruldu
...