0 oy
134 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (151 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ben hamileydim beta hcg 2000 çıktı. Kalp atışı kese vs gorunmedi küçük dendi geçen hafta neyse 1 hafta sonra 5 bin çıktı yine kese yok bebek yok ama kanamam ağrım vs de yok. Doktorlar anlam veremedi. Ptesi günü yatış dediler inceleme yapicaz dediler bugün de 10 bin oldu değerim. Bu durumu yaşayan var mı doktor rahim de temiz dedi kese de yok bebek de yok rahim de parça da yok ne olacak anlamıyorum doktor kürtaj ameliyat ya da ilaç tedavisi bunlardan biri olacak dedi nasıl bir yol izleyeceklerini daha onlar da tam bilmiyor bu durumu yaşayan var mı alttan karından her yerden bakıldı yok yok ama değer gebelik varmış gibi artıp duruyor... Benim ağrım kanamam vs yok... Ne olacak bilmiyorum çok endişeliyim 
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(232 puan) tarafından
10binde kese gorunmeliydi.kanama ağrı vs. var mı? Dış gebelikte bunlar oluyor.kese görünmüyor ama artış düzenli yada inişli çıkışlı devam ediyor.tüplere yerleştiği için büyüdükçe çok tehlikeli oluyor ilaçla erken dönemde sonlandırılıyor.mol gebelik farklı bir durum orda ultrasonda bir çok keseye benzeyen yapı görünüyor kürtajla patoloji sonucunda mol gebelik olup olmadığı kesinleşiyor....şimdi sizin durumunuzda başkasina şöyle yapıldığını biliyorum.kese görünmediği ve beta HCG arttığı için ilk önce kürtaj sonrasında beta HCG hala artmaya devam ederse dış gebelik için bı ilaç verildiğini biliyorum.ama her doktorun izlediği yol değişiyor.sizde farkli bi yol izler belki doktorunuz.benim naçizane tavsiyem bu dönem sık sık kontrole gitmeniz dıs gebelikte 1 hafta bile uzatmak riskli...ayrıca keşke 2 günde bir kan verseydiniz.mesela 10 bin neye göre 10 bin.belki 2 gün öncesi 20bindi düşüşe geçti.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
18 Aralık 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde ozlm35 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
18 Aralık 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde ozlm35 (453 puan) tarafından soruldu
...