0 oy
167 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (900 puan) tarafından
Resmen 1 aydır öksürük geçmiyor ciğerler temiz... Bir sürü antibiyotik şurup hava veriyoruz devamlı yok tereyağ pekmez kaynat bilmamne. Ay yok öksürük devam çocukta. Zeytinyaği sarımsak ezdim ayağının altına sürdüm şimdi çorap giydirdim? Bunu günde kaç kere yapmaliyim kaç günde geçer iyi gelir mi ? Başka çözümü olan ? Vallahi uyurken öksürüyor çocuk uyuyamiyor. Allah rızası için yardım.
Bebek Ayı 13

3 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Canım çam kozalağı pekmezi denedin mi benim kardeşimin ikizlerinde hemen etkı edıyor doğal bır ürün sonuçta bebeğinde büyük maşallah alerjısi yoksa verebılırsın 
(900 puan) tarafından
Valla benim bebiş calpola bile alerjisi var. Vücudu benek benek oluyo. Bilemedim ki alırım bide elimde kalır.
-Reklam-
0 oy
(8,987 puan) tarafından
Bu uygulamayla bebeginizin ayaginin alti yanip su toplayabilir. Bence yapmayin. Bunun yerine bal yedirebilirsiniz. Ihlamur verebilirsiniz. Bir de ben uygulamadim ama gunluk otu ya da akgunluk sakizi denen bir sey var. Buharina pamuk tutup sirta ya da gogse koyuyorlar. Onu arastirmanizi oneririm. Burda da yapanlar vardi. Bir de cevizin icindeki zar kaynatilip iciliyor diye biliyorum ama onu da denemedim.
(3,585 puan) tarafından
Bende simdi onu yazdım :)) oksuruk zamani ben yapıyorum. En son yine yaptim. Ertesi gün hiriltisi vs kalmadı. Bronsit olmuştu.
(8,987 puan) tarafından
Benim de oksurugum var, biz kendimize yapabiliyor muyuz?
(3,585 puan) tarafından
Ben pamuk ile denedim kendimde ama pek ise yaramadı. Cigneyebiliyorsun, ıhlamura koyabilirsin veya buhar şeklinde kullanabilirsin. Cignemek veya ıhlamurlar biraz acı oluyor ama o şekilde de kullanılıyor. ihlamur içinde  olayini birkez denedim. Oksuruk icin andız pekmezi iyi geliyor canim ona da bakabilirsin. Geçmiş olsun.
(8,987 puan) tarafından
Tesekkur ediyorum, annemde vardi andiz pekmezi. Bir bakayim.
(3,585 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Günlük sakizi denediniz mi hiç canim? Ben oksuruk zamani yapıyorum. En son hiriltisi vardi aksam yaptim. Gece yatti öyle ertesi gün hiriltisi vs kalmadı. Her oksuruk zamanida yaparim. Iyi geldiğini düşünüyorum. Bir gece gogusune bir gece sırtına koyup deneyin. Insallah şifa olur.
(900 puan) tarafından
Onu nerden alacağım
(3,585 puan) tarafından
Aktarlarda satılıyor canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 337 göst.
0 oy
1 cevap 357 göst.
19 Aralık 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Kuzumun.kokusu (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
1 Kasım 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ayşe Vera (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 701 göst.
...