0 oy
112 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (132 puan) tarafından
Kızlar bebeğimin üç gün önce (dişleri var) diş etleri kız armaya başladı bugünde şişmiş dişleri içine gömülmüş gibi olmuş ve ateşide var 38.5 düşmüyor. Ama keyifsiz gibi de değil. Bu durumu yaşayan var mı enfeksiyon olabilrş mi yoksa dişleri ile ilgili bir problem olabilr mi? 
Bebek Ayı 11

3 Cevaplar

0 oy
(3,579 puan) tarafından
Biz çok dis atesi yasamadik ama eger ertesi güne de devam ederse doktora gidin. O zaman enfeksiyon ihtimalini düşünebilirsiniz. Ben genelde ates olunca hemen giderim gerci cunku hicbir zaman disten düşünmedim. Dis zamanları ozellikle hastalik kapmalari cok kolay oluyor. 
Profil image (132 puan) tarafından
Bebeğimin dişleri çıkarken de ateş olmadı ama her iki ayda bir ateşli hastalık geçiriyor yavrum hastaneye gidiyoruz ama daha çok hasta oluyor ağlamaktan :(
(3,579 puan) tarafından
Suan salginlarda cok fazla canim mevsim gecisi bizimde 1 aya yakın oldu atlattık. Bronsite çevirmiş. En son şubatta hasta olmuştuk. En son antibiyotik kullandik. Antibiyotik etki edene kadar 3 gun atesi devamli calpolun etkisi gidince cikti. 39 lari buldu. Eger enfeksiyon varsa zaten surer bir kac gun canim zor bir sey valla serum takildi bitene kadar agladi. Hasta olmasın cocuklar valla cok zor oluyor. Ustune bende hastalandim. Hala duzelemedim.
Profil image (132 puan) tarafından
Rabbim yavrularımızı korusun onlar hasta olunca canımızdan can gidiyor. Bide onlar hastalandıktan sonra bizede bulaşıyor. Bakması ozaman da çok zor oluyor.
-Reklam-
0 oy
Profil image (132 puan) tarafından
Dilindede beyazlık var 
0 oy
(72 puan) tarafından
Ağız içi enfeksiyon olmuştur bizde ilk diş fırçalamaya başladığımızda olmuştu mukostatin diye bı ilaç yazmıştı doktor ağzına damlatiyodum geçti çok şükür tabiki ateş yapmıştı 
Profil image (132 puan) tarafından
Yorumunuz için teşekkür ederim. Diş etleri okadar şişti ki dişleri görünmüyor. Keyfi yerinde ama. Eşim hastanede çok rezil ediyorlar diye götürmek istemiyor. Ateş iki gündür devam ediyor. Sizin bebeğiniz de başka belirtiler var mıydı acaba? Tahlille mi anlaşıldı enfeksiyon olduğu?
(72 puan) tarafından
Yok doktor ağzına baktığı gibi diş eti enfeksiyonu olmuş dedi mukostatin diye o ilacı verdikten bı kaç gün sonra geçti çok şükür biberon ememiyordu uyurken ağzından salya akıyordu baya kötüydü bence götürün ilaç yazsın hiç değilse Allah size bağışlasın
Profil image (132 puan) tarafından
Amiiin amiiin Allah razı olsun  bize Bi tek antibiyotik verdi. Tahlilde enfeksiyon yüksek çıktı. Bide üstüne köpek dişleri patlamak üzereymiş hiç farketmedim. Yavrularımız hiç ağrı sızı çekmesin hep esenlik içinde olsunlar inşaallah.
(72 puan) tarafından
Amin inşallah çok gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 454 göst.
4 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gultanem (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
22 Haziran 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde sevvalmeryem (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 556 göst.
8 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rana bekar (350 puan) tarafından soruldu
...