0 oy
131 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (267 puan) tarafından
Merhaba hanımlar oğlum 1 hafta sonra yaşına girecek ve yarın sünnet ettireceğiz. Sünnete giderken yanımda ne gibi şeyler götürmem lazım. Bana yardımcı olur musunuz? Bir de sünneti nasıl tercih etmeliyim? Dikişli mi yoksa klipsli mi? Salih Selman dan randevu aldık. Nasıl bir yöntem uyguluyor hiç bilmiyorum.
Bebek Ayı 11

2 Cevaplar

0 oy
(1,526 puan) tarafından
Randevu alırken sormadınız mi nasıl yapıyor sunneti, ne çıkarsa bahtımıza mi diyeceksiniz? Ben dikişli, klasik cerrahi yöntemi tercih ettim, hiç bir şey istemediler bizden ne karton bardak ne büyük beden bez hiç bir şey kullanmadık. Sunneti oldu aynı bezi bağlayıp çıktık, calpol ve bir krem yazdı doktor. Calpolu sadece sunneti olduğu gün kullandık, 1 hafta da krem ve kantaron yağı kullandık geçti öylece..  sadece sünnetle aynı gün kaka yapar ve pipiye bulaşırsa yıkayıp batikon sürebilirsin demişlerdi, o da olmadı şükür. Daha sonrasında da her gün yıkadık banyoda, şampuan kullanmadan, başka her hangi bir şey yapmadık.
(267 puan) tarafından
Bir akrabamız kendi çocuğu için randevu aldı. Dr bizi de araya sıkıştırabilirmi diye sorduk tamam demiş. O yüzden bir bilgi alamadık yani.
-Reklam-
0 oy
(68 puan) tarafından
Bende sünnet yaptırıcam ama normal dikiş düşünüyorum ilk çocuğuma da normal dikiş yaptırdım
(267 puan) tarafından
Normal dikiş daha mı iyi okuyor? Çevremden hep öyle duydum çünkü.
(68 puan) tarafından
Yani daha iyi bence
(267 puan) tarafından
Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.
16 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cinarimmmm66 (245 puan) tarafından soruldu
...