0 oy
485 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar rota virüsü aşısı yaptırılmalı mı sağlık ocakları yapmıyor biliyorsunuzdur biraz da pahalı siz yaptırdınız mı 
Bebek Ayı 88 günlük

8 Cevaplar

0 oy
(161 puan) tarafından
Tabii ki yaptırdık 750 liraya yaptırmıştık. Lütfen aşıları ihmak etmeyin şuanda rota virüsü yüzünden hastanede yatan bir sürü bebek var
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Bence yaptırmalısınız imkanınız varsa önemli bir aşı çünkü. Biz geçen hafta yaptırdık ilk dozumuzu eczaneden aldık sağlık ocağındaki hemşire verdi zateb ağızdan veriliyor.
(374 puan) tarafından
Eczaneden tek doz mu 2 doz mu aldiniz? 2. Dozu aldiysaniz nasil muhafaza ettiniz
(25 puan) tarafından
Tek doz alıyorsunuz. Tek dozu 1069tlye aldık. Soruyorlar zaten kaçıncı doz diye. Biz 2nci dozumuzu Haziran'da olucaz
(374 puan) tarafından
Bizim eczaci da 2 doz dedi 1070 tl ye. 2. Doz icin eczanede muhafaza ederiz dedi ama emin olamadim
(25 puan) tarafından
Ellerinde oluyor sanırım. Bizim eczacımız sadece gelmeden 1 gün önce arayıp sorun yoksa getirelim dedi. Zaten buz kalıbıyla verdiler bize ilacida. Biz aldık hemen yaptırdık zaten sağlık ocağının hemen karşısında
(3,649 puan) tarafından
2 doz o fiyat degil canim tek dozu 1070tl bende bugun aldim. 2 ay sonrada digerini olacaksiniz oda 1070 tl
(374 puan) tarafından
Zaten hastanelerde tek doz fiyati bu ki
(3,649 puan) tarafından
E tamam canim senin yazdigin sanki 2 doz 1070 tl gibi olmus :)
0 oy
(319 puan) tarafından
Hiçbir aşıyı yaptirmiyorum. Gönlüm çok rahat. İçeriğini çöpten farksız olan bir sıvıyı çocuğumu koruyacak diye yaptiramam. 
(916 puan) tarafından
Tıp alanında yüksek ihtisas sahibisiniz galiba. Bizi de aydınlatın da bilelim
(319 puan) tarafından
Ailemiz tipcilardan oluşuyor kuzenim bizzat dünya sağlık örgütünde çalışmaları var. Kendim tıp alanında olmasa da doktora sahibiyim. Araştıran sorgulayan biri olarak, daha doğrusu aile olarak çocuklarımıza yaptirmiyoruz. Keşke araştırıp sorgulasaniz da doktorlardan duyup geldiğinizle bize laf sokmaya calismasaniz.
(374 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende yaptirip yaptirmama knsunda kararsuzim. Icerigi hakkinda bi bilgim yok. Bunla ilgili bi yazı makale veya bir link var mi arastirmak icin. Snradan pismanda olmak istemiyorum.
(8,938 puan) tarafından
Farkli_kadin, kuzeninizin Dunya Saglik Orgutundeki calismalari asi uzerine mi? Oyleyse makale paylasir misiniz? Dunya Saglik Orgutu cocukluk donemi asilarini oneriyor. Sanirim kuzeniniz calistigi kuruma ters dusecek goruslere sahip. Asinin zararlarina dair kesin kanitli makale paylasmanizi rica ederim.
(916 puan) tarafından
Laf sokmadım gayet düzgünce soru sordum bizi de aydınlatmanızı bekledim bilgilerinizi paylaşmanızı. Aşı yanlısı maklelerin araştırmaların  yanı sıra aşı karşıtı olanlar da mevcut kıyaslama yapıp hangisinin doğru olduğuna nasıl karar verdiniz bende bilmek istiyorum zira bende körü körüne evet her aşı iyidir hepsini yaptıralımcı değilim. Neden biri yaptıralım derken öbürü yaptırmayalım diyor?
0 oy
(916 puan) tarafından
Sağlık ocakları yapıyor aslında alıp gelince , evde kendiniz de verebilirsiniz zaten ağızdan verilen tatlı bir sıvı. Çocuğun hastanelerde perişan olmasındansa ne kadarda verip yaptırmak daha mantıklı. Basit bi rahatsızlık değil ciddi su kaybı yaşanan bir ishal 
0 oy
(206 puan) tarafından
Ben zamanını geçirdim. Korkuyla yaşıyorum resmen. Yaptırın içiniz rahat etsin. 
0 oy
(72 puan) tarafından
Maddi imkan varsa yapılmalı bence baya ağır geçiyor hastalık Allah korusun oğlum yakalanmistu 8 aylıkken çocuk litrelerle su içiyodu o kadar ki vücut ishaldn susuz kaliyordu
0 oy
(401 puan) tarafından
İmkanınız varsa kesinlikle yaptırın. Hem rota, hem menenjit aşıları mutlaka yapılmalı 
0 oy
(8,938 puan) tarafından
Maddi imkaniniz varsa mutlaka yaptirilmali. Burda alti bos yorum yapanlara inanmaktansa cocugu rotavirus geciren annelerin yorumlarına bakin. Asisiz olan neredeyse her cocugun annesi "keske zamaninda yaptirsaydik, cok pismaniz" diyorlar. Rotavirus hastalığına yakalanip iyi ki asi yaptirmamisiz diyen tek bir anne gormedim henuz. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,145 göst.
0 oy
17 cevap 1,462 göst.
+1 oy
14 cevap 641 göst.
0 oy
6 cevap 360 göst.
...