0 oy
182 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (203 puan) tarafından
20 aylığız tek çocuk ve torun o yüzden şımarık büyüdü herdediği yapıldı şimdi hiç laf geçiremiyorum anlatamıyorum yapma dur bırak elleme hiç birini umursamıyor nasıl önüne geçerim bu durumun

5 Cevaplar

0 oy
(940 puan) tarafından
Kararlı olun büyğklerinize de söyleyin sizin lafınızın üstüne laf söylemediler. Ağlasada kendini paralarda da hayır dediyseniz hayır olarak kalsın zamanla alışacaktor 
-Reklam-
0 oy
(319 puan) tarafından
Ceza yöntemi olmak zorunda. Bugün ceza vermezsen yarın hiç başa çıkamazsın. Nasıl çocuklara ödül verip mutlu ediyorsak kararli bu sekilde kurallar olmalı ve kurallar cignenirse ceza da almalı. Kardeşim bugünden itibaren yaptın yaptın. 3 yaşından sonra artık hiçbir şey yapamazsın. Eğitim 3 yasa kadar verilir. 
0 oy
(523 puan) tarafından
Ödüle cezaya karşıyım iki çocuğum var ne zaman çok kalabalık ortamda uzun kalsalar huyu suyu iyice değişir. Deprem felaketiyle evimizden olduk maleseef 3 aydır büyüklerle yaşıyoruz kalabalık ortam çocuklar için çok güzel kabul ama anne baba otoritesi için biraz tehlikeli :) ben çocuklarımla daha çok zaman geçirip onlarla daha çok sarılıp öptükçe söz geçirmem daha kolay oluyor. Küçük çocuklara da Defalrc sabırla anlatmak gerekiyor:)) 
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Benimki de tek cocuk, hic simartilmadi ,hic bi dedigini yapmadik. Ama yinede lafimi dinlemiyo. Huyu boyle heralde kendi dikine gider. 18 aylik. 
0 oy
(381 puan) tarafından
Canım bizde 20 aylığız ben ve babası dışında kimsenin karışmasına izin vermem evet hayır konusunda ona rağmen bizde de aynı duurm var bağırmaya başladı bu sıralar kendini sıkmalar yere vurmalar ama belli bir süreç diye düşünüyorum sabırla gayretle geçecektir mutlaka her yaşın kendine göre atakları olur mutlaka çok ben merkezci yaşarlar hayatı bu yaş döneminde ki çocuklar iyilikle söylemeye çalışarak güzellikle durdurarak öğretebilirsiniz şuan için her ne kadar büyüdü olarak görsekte pek anlayamaz bizi kavrayamaz çünkü kendi istediğine odaklıdır sabredicez mecbur herşey güzellikle:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
3 cevap 253 göst.
17 Temmuz 2023 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Eslem123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
...